SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Parhaat palat: viikko 12

Viikko alkoi kauniilla auringonlaskulla, joka oli maanantai-iltana vastassa töistä kotiin palatessani. Kaivoin nopeasti kännykän laukunpohjalta ja taltioin kauniin vaaleanpunertavaksi värjäytyneen suvannon.Palatessani pääkaupunkiseudulta humputtelemasta kotona odotti kukkaisa yllätys. Narsissikausi on virallisesti alkanut, ihanaa!


Tällä viikolla leijonanosan vapaa-ajastani on vienyt tämä blogintekele. Olen ollut niin syventynyt ulkoasun viilaukseen ja HTML:n alkeisiin, etten ole malttanut tehdä oikein mitään muuta.


Viikonloppu on sujunut viikosta toipuessa ja siivotessa. Yksi huonoista tavoistani on vaatteiden kiskominen kaapeista ja heittely ympäri makuuhuonetta, mutta nyt makuuhuoneen tuolilla ollut vaatteista muodostunut Pisan torni alkaa vihdoin talttua. Hurraa!

4 kommenttia

 1. Oi miten kaunis auringonlasku! Pitäisi itsekin lähteä joku päivä kuvailemaan iltaruskon ilmestyessä taivaalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolloin sattui olemaan kaunis ilta :) Auringonlaskun metsästys on kyllä välillä aika minuuttipeliä, että saa kuvan oikealla hetkellä.

   Poista
 2. Hauska tutustua uuteen blogikasvoon! Kodinlaittaminen on minun intohimoni. Tärkeintä, että oma koti on sopusoinnussa asujan persoonan kanssa. Kauniita tuoleja teillä! Kurkista Koti meidän niin pääset visiitille maalaismaisemiin. TerveisinTuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan totta, useimmiten kodikkaimmissa kodeissa näyttää asujiltaan.

   Ja kiitos, tuolit on aikanaan ostettu Askosta. Olisimme hankkineet nyt jälkikäteen samaa sarjaa rahinkin, mutta tuota kangasta ei enää ollut saatavilla.

   Käyn kurkkaamassa blogiasi! :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.