SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Huhtikuun pidetyin asu

street style, arkiasu, päivän asu, ootd

Kuluneen kuukauden aikana päälleni ovat liimautuneet Vero Modan mustat kapeat farkut, jotka ovat maailman mukavimmat päällä. Niissä kelpaa istua röhnöttää pidemmänkin työpäivän, ja kankaassa on juuri sopivasti elastaania (2 %), etteivät housut menetä muotoaan.

street style, arkiasu, päivän asu, ootd

Vagabondin Emira-nilkkurit bongasin taannoin -20 % alennuslapulla varustettuna. Korkoa on muutama sentti, mikä tekee askeleesta pidemmän ja olemuksesta ryhdikkäämmän, muttei väsytä jalkoja arkikäytössä. Näillä kipittää kevyesti päivän ja vaikka vielä illankin. Mangon suoralinjainen takki on puolestaan helppo heittää aamun kiireessä päälle, ja hihojen nahkayksityiskohdat tekevät  muuten simppeliin takkiin kivaa ilmettä.

street style, arkiasu, päivän asu, ootd

Koko kuukauden (oikeastaan koko alkuvuoden) mukanani on kulkenut uskollisesti Michael Korsin Jet Set Travel Crossbody -nahkaolkalaukku. Jet Set on täydellisen kokoinen jokapäiväiseen arkikäyttöön, ja taipuu hätätapauksessa mainiosti myös iltakäyttöön. 24 cm x 16 cm -kokoisessa laukussa kulkee näppärästi puhelin, lompakko, proteiinipatukka, meikkipussukka ja avaimet.

street style, arkiasu, päivän asu, ootd

2 kommenttia

 1. Tosi ihana asu :) Erityisesti tykkään tuosta huivista!
  Pitäis ettiä jostain mustat farkut, koska en oo omistanu mustia farkkuja yläasteen jälkeen ja ainaki muiden päällä ne näyttää nii kivoilta! :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! :) Huivi on aikanaan ostettu Mangosta.

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.