SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Klassikon paluuBeige trenssitakki.

On äkkiseltään vaikea keksiä toista yhtä ajatonta ja klassista vaatekappaletta, joka ilmestyisi kauppojen rekkeihin ja naistenlehtien kuviin joka vuosi yhtä varmasti kuin muuttolinnut saapuvat auroina siniselle kevättaivaallemme.


Tänä keväänä trenssin käyttöaika jäänee harmillisen lyhyeen näiden kalsean kylmien säiden johdosta. Kuvissa näkyvä takki on ostettu jo viime keväänä Mark & Spencerilta, mutten ennättänyt käyttää sitä tuolloin ollenkaan, koska viime kevät oli puolestaan niin lämmin, että trenssin otollisin aika supistui valitettavan pieneksi. Trenssi odotteli kiltisti koko pitkän kesän, syksyn ja talven yli vaatekaapin uumenissa, ja vasta viime viikolla napsaisin siitä hintalapun pois.

Välikausitakkien huonoin ja samalla toisaalta parhain puoli on juurikin lyhyehkö käyttöaika. Tämän ansiosta sama takki palvelee uskollisesti vuodesta toiseen, kunhan väri, leikkaukset ja malli kestävät aikaa. Beige, tummansininen ja musta ovat varmoja valintoja, ja noin polveen asti ulottuva helma palvelee hyvin, mikäli käytät paljon hameita ja mekkoja.Eräänä päivänä ohi kulkiessani huomasin, että Mark & Spencerille on tänäkin keväänä tullut myyntiin samantyylisiä trenssejä, joten kannattaa kurkistaa ainakin sieltä, jos et ole vielä löytänyt Sitä Oikeaa. Lämmin suositus myös Espritille, Mangolle ja Zaralle, joissa myöskin on kevät toisensa jälkeen tyylikkäitä trenssejä.

2 kommenttia

© La La Lilja • Theme by Maira G.