SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Parhaat palat: viikko 13

aamiainen, aamupala

Viikon paras aamiainen: maitorahkaa, Alkuvoima-mysliä ja mustikoita sekä pari kiiviä, ja  vielä flunssaa ehkäisemään C+ Sinkkipore -tabletti. Mainio aloitus päivälle!

Jotex, sisustus, home decoration, details

Jotex, sisustus, home decoration, details

Torstaina noudin Matkahuollosta paketin, josta paljastui muutamia sisustusesineitä kotia piristämään. Pikkuinen vauvakasvi sai heti kodikseen telineeseen* asetetun messinkiruukun*, ja suloinen pieni lasimaljakko* käy oikeastaan kaikkialle. Tästä maljakosta oli myynnissä vielä isompikin koko*, mikä sopisi kyllä kivasti yhteen tämän pienemmän koon kanssa.. Pitänee harkita!

tulips, tulppaanit, kevät, tulppaanikimppu

tulips, tulppaanit, kevät, tulppaanikimppu

Kirjoittelinkin jo tulppaanikuumeestani aiemmin tällä viikolla ja ajatukseni ovat yhä vahvasti leikkokukissa. Tampereen keskustan kukkakaupoista Hämeenkadun Puketti on yksi suosikeistani, sillä liikkeen edustalla on joka päivä kimpuittain kauniita kukkia. Kuluneellakin viikolla kukkaset ovat piristäneet mieltä, kun töiden jälkeen olen käpötellyt niiden ohi.


Kauniin aurinkoinen ilma helli meitä tamperelaisia parina päivänä. Ensi viikolle lämpöä on luvattu jopa +13, joten ehkä uskallan pikku hiljaa kaivaa trenssit ja kevyemmät huivit kaapin periltä käyttöön!

Ps. Sain oman verkko-osoitteeni vihdoin toimintaan, hip hurraa! Jatkossa blogi löytyy osoitteesta www.lalalilja.fi. Vielä, kun onnistuisin näpertämään uudelleenohjausten kanssa niin, ettei tuota www-alkua tarvitsisi näpytellä tuohon eteen..* sisältää kaupallisia affiliate-linkkejä

4 kommenttia

 1. Tulppaanit ovat ihania! Ja tosi kiva tuo kukkateline. Jään seuraamaan kivalta vaikuttavaa blogiasi :) Aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna-Liisa! Tuo kukkateline on kyllä hauska :) Kivaa viikon jatkoa!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Etenkin nuo tulppaanit, vitsi miten keväinen fiilis niistä tulee <3

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.