SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Parhaat palat: viikko 14


Viikon kauneimmat paketointitarvikkeet löytyivät Sokokselta ja Eurokankaasta. Koluttuani läpi kaikki kaupungin kirjakaupat ja askarteluliikkeet, löysin lopulta suloisen laatikon ja kaunista lahjapaperia. Sopivaa nauhaa ei tuntunut olevan missään, joten keksin hakea neljä metriä satiininauhaa Eurokankaasta. Toimii!

rahkajuoma Tahto

Viikon maistuvin löytö: Tahto-rahkajuomat. Makuina mustikka-acai ja passion-sitruuna, kevyt ja raikas koostumus sekä 22 g proteiinia pakkauksessa (330 ml). Ainoa miinus tulee siitä, ettei näitä ole valmistettu Suomessa vaan Ruotsissa.


Viikon paras aktiviteetti: no ne Hullut Päivät. Vielä keskiviikkoaamuna ajattelin pitää pintani ja välttää hermoja raastavan ihmistungoksen ja loppuunmyytyjen tuotteiden/kokojen aiheuttaman turhautumisen.

Eipä kestänyt keskiviikkoiltapäivänä kauaakaan, kun jalkani ohjasivat minut ensimmäisistä ovista sisään ja pian minäkin olin sulautunut keltakassiseen joukkoon. Kassajonossa koin déjà-vu -hetken, sillä minulla oli se sama sylillinen shampoota, hoitoainetta ja kasvorasvoja kuin joka kerran.


Viikon suloisimman näyteikkunan bongasin Kuninkaankadulta. Ohi tallustellessani huomasin, että Danske Bankin entisiin tiloihin on avattu Vallilan myymälä. Eihän tätä suloista näyteikkunaa voinut noin vain ohittaa!


Viikon keväisin projekti: aloitin pääsiäistunnelman luomisen kotiin rairuohoa istuttamalla. Joskus mukavasta alennuksesta kotiutettu keltainen Kastehelmi-kulho toimii mainiosti rairuohon kotina. Tarkastin tilanteen, ja nyt sieltä täältä kurkistelee jo ujosti pieniä versoja.

2 kommenttia

  1. Taisi olla ensimmäiset Hullarit ikinä jotka jäivät väliin. Ainakin ruokaosastolla olen aina käynyt. Nyt oli nyrjähtänyt/venähtänyt jalka huonona eikä sen kanssa halunnut lähteä tungokseen ja Tukholman matkakin viikonloppuna joten kerrankin jäi menemättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, varmasti tuossa tapauksessa oli fiksumpaa jättää ryysis tällä kertaa väliin. Paranemisia jalalle!

      Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.