SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Parhaat palat: viikko 15


Viikon ihanin elokuva: Disney-piirrettyjen keskellä kasvaneena halusin ehdottomasti nähdä Kaunottaren & Hirviön. Pitkäperjantai-iltana ihastelin elokuvaa 3D-lasit nenälläni innosta pinkeänä.

Musiikki, visuaalinen toteutus sekä sympaattiset puhuvat kynttilänjalat ja muut esineet hurmasivat minut täysin. Vaikka juoni olikin lapsuudesta tuttu, täytyy myöntää, että kyllä silti siinä penkissäni jänskätin, että miten tässä käy!

Onko siellä muita Kaunottaren & Hirviön katsoneita, mitä piditte?


Ehdottomasti viikon paras asia on ollut pitkä viikonloppu. Takatalvi yllätti Tampereen ja taivaalta on sadellut uhkaavasti jotakin lumen näköistä, joten olen hyvällä omalla tunnolla maastoutunut sohvalle viltin alle juomaan (liikaa) kahvia, selailemaan naistenlehtiä (ihanaa hömppää) ja liikakuluttamaan sarjoja, mistä päästäänkin viikon parhaaseen addiktioon.

Iholla on yksi minun pienistä sarjapaheistani. Olen katsonut kaikki kolme aiempaa tuotantokautta, mutta muun härdellin keskellä olin unohtanut uusimman tuotantokauden alkamisen. Niinpä katsoa tapitin Katsomosta kahden viikon jaksot putkeen. Erilaisten naisten arkeen uppoutuminen herätti jälleen paljon ajatuksia. Kunnioitettavaa, kuinka rohkeasti he uskaltavat avata elämäänsä koko Suomelle!


Kuusi vuotta uskollisesti palvellut Fujitsumme alkaa pikku hiljaa osoittaa hiipumisen merkkejä. Koneella oleva kuvatulva taitaa olla vanhuksen kapasiteetille liikaa, ja haikein mielin marssimme hankkimaan uutta konetta.

Viikon ostos onkin ruhtinaallisella 17,3 tuuman näytöllä ja teran muistilla varustettu HP:n kannettava, joka toivottavasti jaksaa toimia moitteettomasti monen monta vuotta. Pääsiäisen projektina on ollut kuvien ja muiden tiedostojen siirtäminen ja sovellusten latailu uudelle koneelle. Toistaiseksi vaikuttaa hyvältä!

Millaisia kokemuksia teillä on HP:n koneista?

8 kommenttia

 1. Kaunotar & Hirviö on aina ollut suosikki Disney-leffani ja jännitin kovasti, täyttääkö leffa odotukseni.. Suotta huolehdin! :D Leffa oli aivan mieletön - minä liikutuin, nauroin ja itkin teatterinpenkissä ja odotan jo innolla, koska saan hankkia sen omaan leffakirjastooni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin myöskin tosi positiivisesti yllättynyt, kerrassaan ihana leffa! <3

   Poista
 2. Voih, Disneyn Kaunotar ja Hirviö on varmasti ihastuttava!!
  Lempeää kevättä täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuva oli kyllä tosi hyvin tehty, suosittelen lämpimästi! Ihanaa kevään jatkoa sinulle! :)

   Poista
 3. Uutta leffaa ei varmaan tule käytyä katsomassa teatterissa asti, mutta alkuperäinen animaatioelokuva on niin ihana, täyttä rakkautta! <3

  HP:n koneistakin on vaan hyviä kokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, se alkuperäinen animaatio on kyllä nostalgisen ihana <3 Sitä tuli aikanaan katsottua aina uudelleen ja uudelleen.

   Ja hyvä kuulla, ainakin tähän mennessä kone on toiminut hyvin!

   Poista
 4. Tämä HP:n läppärini on palvellut minua uskollisesti jo nelisen vuotta! Akku piti ottaa pois hetki sitten, mutta sehän ei toimivuuteen vaikuttanut mitenkään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä minun HP on ainakin nämä nelisen kuukautta toiminut täysin moitteetta, joten hyvältä vaikuttaa edelleen!

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.