SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Syntymäpäiväviikko

ruusuja, neilikoita, roses, flowers, kukkakimppu

Pääsiäisen ja vapaan maanantain vuoksi viikko on sujahtanut ohi ennätysvauhdilla. Viiden päivän työt ja muut tekemiset puserrettiin neljään päivään, minkä vuoksi kamerakin pääsi unhoittumaan laukun pohjalle. Tiedättekö ne viikot, jotka vain sujahtavat ohi ja perjantai-iltana painettuasi kotioven kiinni mietit hieman hämmentyneenä, mihin viikko oikein katosi? Minulla oli juuri nyt sellainen viikko. 

ruusuja, neilikoita, roses, flowers, kukkakimppu

Viikon aikana on suunniteltu lähestyvää kesää niin kovasti, ettei muistikortille ole ehditty tallentaa todisteita näistä hetkistä, joina Google on laulanut ja selaimessa on ollut auki samaan aikaan kaksikymmentä välilehteä. Kesätekemisten pohtiminen saa aikaan tunteen, että kesä on jo aivan nurkan takana, ihanaa!

Suunnitteilla on ainakin road trip kohti Itä-Suomea, joten Savonlinna-, Punkaharju- ja Imatra-vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! Aikeissa on myös tehdä pientä remonttia, sillä makuuhuoneen ei-minkään-värinen muovimatto, johon olen näiden yhteisten vuosien aikana kehittänyt viha-rakkassuhteen, saa luvan lähteä.


ruusuja, neilikoita, roses, flowers, kukkakimppu

Eilen täytin vuosia, mitä juhlistettiin tietysti pitkään nukkumisella, ruusuja ihastelemalla, teatterissa huvittumalla ja hyvin syömällä. Näistä lisää myöhemmin, oli nimittäin sen verran hyvä näytelmä ja maistuvaa ruokaa, että ne ansaitsevat aivan omat postauksensa. Ravintolan jälkeen eksyttiin vielä vähän tanssimaan ja tulipa kotimatkalla kiivettyä parin aidankin yli.

ruusuja, neilikoita, roses, flowers, kukkakimppu

Syntymäpäivämekon virkaa toimitti uskollisesti H&M:n scuba-kankainen musta mekko, jonka ostin vuosi takaperin, ja joka oli itse asiassa päälläni myös viime syntymäpäivänäni. Tästä taisi nyt tulla virallinen syntymäpäivämekkoni.


6 kommenttia

 1. Ihania kuvia sulla täällä kun pidemmälle selailin! Ja hei kiva törmätä muihinkin tamperelaisiin haha :)

  http://ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tamperelaisia on aina hauska bongata täältä blogimaailmasta :)

   Poista
 2. Hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää! Ihana mekko! :)

  VastaaPoista
 3. Wautsi mitä kuvia <3 Ja sinä niin kauniina! Hyvää vähän myöhästynyttä synttäriä myös täältä :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista, Emmi <3

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.