SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Vappuviikon varreltaVappu, kevään ja työväen juhla, ilmapalloille, simalle, tippaleiville ja kuohuviinille pyhitetty aika on taas täällä.

Eilisen lumimyräkän perusteella ei tosin aivan ensimmäiseksi arvaisi, että tänään on vappuaatto. Vielä aamupäivällä harmaalta taivaalta leijaili hiljalleen pieniä lumihiutaleita ja vastapäisen kerrostalon pihanurmi oli valkea, mutta iltapäivää kohden luonto on alkanut heräilemään vapputunnelmiin, lumikuorrutus hävinnyt nurmikon päältä ja ilmakin on hieman kirkastunut.

Neljän vuodenajan tarjoamat pienet yllätykset eivät ole tunnelmaa latistaneet, vaan koleasta ilmasta huolimatta grillikausi on jo perunasalaatin siivittämänä korkattu ja eilen kuorrutin kodin serpentiineillä.


Tämä kevät on kyllä ollut yhtä juhlaa. Ensin pääsiäinen, sitten syntymäpäiväni, nyt vappu. Näiden karkeloiden ohella kuluneella viikolla oli minun ja mieheni aika täyttää vuosia. Suunnilleen yhdeksän vuotta ja viikko sitten miltei kirjaimellisesti törmäsimme toisiimme ja se olikin sitten aika lailla siinä.

Yhdeksän vuotta tuntuu omaan ikään suhteutettuna todella pitkältä ajalta, onhan se noin kolmannes koko elämästäni, mutta suuremmassa mittakaavassa tässä hengaillaan vasta parisuhteen ala-asteella. Elämme kahden aikuisen melko huoletonta ja vastuuttoman vapaata arkea, mitä nyt välillä vähän penniä venytellen, mutta mahdollinen perhearki ja sen mukanaan tuomat haasteet ovat vasta jossain tulevaisuuden kaukaisessa hämärässä.


Nyt rullailen vielä muutaman kuumarullan hiuksiini ja käyn tutkimassa, olisiko keittiössä yhä tippaleipiä jäljellä. Hauskaa ja iloista, sokerimunkkien ja serpentiinin täyteistä vappua kaikille!

2 kommenttia

 1. Juhlinnan aiheita on tosiaan riittänyt, onnea vielä vuosipäivästä! :) Täälläkin sää on parantunut ja nyt paistaa jo aurinko, joten kaunis vappu olikin viikonlopun ailahtelevasta kelistä huolimatta luvassa <3

  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Vappupäivästä tuli lopulta oikeinkin kaunis ja aurinkoinen :)

   Mukavaa viikonjatkoa!

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.