SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kesän raikkain kukkaistuoksu

Marc Jacobs Daisy Kiss, Marc Jacobs tuoksut, kesätuoksut, kesätuoksu, Daisy Kiss

Yleensä viimeistään tähän aikaan vuodesta olen siirtänyt mausteiset ja raskaammat, talvisemmat hajuvedet kaapin perälle ja ottanut esiin makean hedelmäiset ja raikkaan sitruksiset kesätuoksut. Kesäisin olen ollut Escadan mehukkaan makeiden kausituoksujen suurkuluttaja, mutta tänä vuona kaipailin niiden rinnalle vielä kevyempää ja raikkaampaa kesätuoksua.

Vastaus löytyi alkuvuodesta lanseeratusta Marc Jacobsin Daisy Kiss -tuoksukolmikosta, johon kuuluu kolme kepeän kesäistä eau de toilette -kausituoksua. Pinkit, liukuvärjätyt pullot leikkisine korkkeineen ovat taattua Marc Jacobsia eli niin suloista silmänkarkkia, että olisin oitis voinut ottaa kaikki kolme kylpyhuoneen hyllyä somistamaan.


Valinta Daisy Kiss-, Daisy So Fresh Kiss- ja Daisy Dream Kiss-tuoksujen välillä oli vaikea, sillä tuoksut ovat keskenään yllättävän erilaisia - ja pidin niistä kaikista. Päädyin lopulta Daisy Kiss-tuoksuun, joka on hedelmäinen, mutta silti raikas kukkaistuoksu.

Alkutuoksu on virkistävän sitruksinen ja nektarinen. Hetken iholla oltuaan tuoksu syvenee, ja sydäntuoksussa valkoinen pioni sekä vaaleanpunainen ruusu nousevat esiin. Jälkituoksu hiipuu pehmeänä ja kermaisen setripuisena pois. Eau de toiletessa tuoksuvia ainesosia on melko vähän, yleensä noin kymmenys, minkä vuoksi Daisy Kiss ei kestä iholla koko päivää.


Oletko jo tuoksutellut näitä Marc Jacobsin kesätuoksuja? Vaihteletko sinä hajuvesiä vuodenajan mukaan ja millaista tuoksua käytät mieluiten kesäaikaan?

2 kommenttia

  1. Miten herkullisia kuvia <3 Tykkään kans näistä Marc Jacobsin tuoksuista!

    VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.