SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kevään väsyttämä

Luonto heräilee täyteen kukoistukseensa energiaa pullollaan, ja jokainen auringonsäde vie meitä lähemmäksi kesää. Lähestyvän kesän innostamana voisi kuvitella, että sitä vain kirmaisi menemään piripintaan ilolla täytettynä.

Totta puhuen olen kuitenkin viime viikkoina tuntenut oloni lähinnä kuihtuneeksi orvokiksi kukkaan puhkeavan ruusun sijaan. Joinakin päivinä olen ollut niin väsähtänyt, että olo on ollut tyhjä kuin rikkoutuneella ilmapallolla.


Mitä pidemmälle kevät on ennättänyt, sitä väsyneemmäksi oloni on käynyt. Ilmassa on siis ollut kummallista kevätväsymystä, mikä on tuntunut perin nurinkuriselta. Tämän kaiken valon määränhän pitäisi piristää ja tuoda energiaa, ei väsyttää.

Osittain kevätväsymys on toki ollut aivan itseaiheutettua, sillä yöunet ovat jääneet säännönmukaisesti liian lyhyiksi. Tämä väistämättä kostautuu seuraavana päivänä, jolloin katselee maailmaa uneliaan verhon läpi tummat varjot silmien alla. Mutta kuinka näinä päivä päivältä valoisampina iltoina oikein malttaisi mennä nukkumaan riittävän ajoissa?


Uskon vakaasti tilanteen korjautuvan unitankkauksella sekä intensiivisellä aurinko- ja jäätelöterapialla. Kuluneella viikolla nimittäin ostettiin ensimmäiset pallojäätelöt jäätelökioskilta eli kesäkausi on virallisesti julistettu alkaneeksi. Kirsikka- ja suklaajäätelöä suklaakastikkeella, oi että! 


Löytyykö sieltä muita kohtalontovereita ja kanssakärsijöitä? Onko sinulla hyviä vinkkejä kevätväsymyksen selättämiseksi?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© La La Lilja • Theme by Maira G.