SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Minni Hiiri Mansessa


Juhlat on nyt hetkeksi juhlittu ja laskeutuminen arkeen on koittanut. Kevään juhlakausi ei onneksi päättynyt vappuun, vaan jo vajaan parin viikon päästä edessä on äitienpäivä, ja mikäli aika jatkaa kiitolaukkaansa, juhannus on ennen kuin huomaammekaan.

Palailen vielä hieman vapputunnelmiin, sillä muutaman euron pannasta ja ainakin kolme vuotta vanhasta puserosta syntynyt vappuasu olikin yllättäen niin kiva, että se oli pakko ikuistaa kuviin.


Vappumekkoa en löytänyt ankarasta etsinnästä huolimatta, mutta puserokasan pohjalta pelastin vuosia vanhan suloisen H&M:n paidan, jota en jostakin syystä ollut vielä(kään) käyttänyt. Olin ilmeisesti alitajunnassani aavistellut, että paidalla voisi olla mahdollisuuksia tulevaisuudessa enkä ollut onneksi vienyt sitä kirpputorille. Napsaisin paidasta laput irti ja yhdistin sen tekonahkahameeseen.

Tekonahkahame on ehdottomasti yksi monikäyttöisimpiä alaosia, sillä se taipuu yläosasta riippuen kaikkiin vapaa-ajan menoihin. Koleiden syysiltojen kahvihetkiin sifonkitoppi ja pitkä neuletakki, lyhyt pörröinen neulepusero tai kuviollinen sifonkipusero elokuviin. Juhlavan topin ja vyötärömittaisen bleiserin kanssa kelpo asu teatteriin tai parempaan ravintolaan, tennareiden ja lyhyen collegepuseron kera puolestaan hauskan rento ja sporttinen kokonaisuus. Yhdistelymahdollisuudet ovat oikeastaan rajattomat!


Käydessäni hakemassa Tokmannilta siivoustarvikkeita (sisäinen siivousmaanikkoni ilahtuu suuresti euron mikrokuituliinoista ja muutaman euron feikki-Swiffereistä), huomasin tämän pannan, josta tuli heti mieleen Minni Hiiri. Olihan se sitten pakko ostaa, vaikka vappuisin ja Halloweenina en ole yleensä harrastanut naamiaishenkistä pukeutumista.

Itseni tuntien tiedän kyllästyväni naamiaisasuun jossain vaiheessa iltaa, ja tämän vuoksi olen suosiolla jättänyt peruukit sun muut vermeet kauppojen hyllyille, vaikka ajatus esimerkiksi pinkistä polkkatukasta viehättää vapusta toiseen. En tosin tiedä, miten edes saisin tämän reuhkani peruukin alle aseteltua. Panta on onneksi helppo ratkaisu, sillä sen saa nopeasti pois päästä aiheuttamatta sen suurempia vaurioita.


Miten sinulla on ollut tapana pukeutua vappuna? Tykkäätkö hassutella naamiaisjutuilla vai pitäydytkö klassisella linjalla?

8 kommenttia

 1. Ihan huikea asu, pantaa myöten..! :D
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
 2. Oi tuo panta on niin söpö ja ihana asu! Tosi kiva ulkoasu blogillasi :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Sini! :) Panta oli kyllä ihan paras löytö!

   Poista
 3. Tosi söpö asu! :) En ole itse koskaan pukeutunut naamiaisasuun vappuna, yhdistän ne enemmänkin Halloweeniin. Mut täähän on tosi hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Nykyään naamiaisjuttuja ja -asuja näkee vappuna tosi harvoin, muistelisin, että joskus seitsemän-kahdeksan vuotta sitten niitä käytettiin enemmän. Nykyisin naamiaisjutut varmaan mielletään juurikin Halloweeniin kuuluviksi.

   Poista
 4. Ihana toi asu! :)

  riikkka.blogspot.fi

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.