SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Raitapaidassa


Mustavalkoinen raitapaita, siniset farkut ja mustavalkoiset tennarit. Kolmikko, jossa on ainesta vapaa-ajan klassikkoasuksi. Tämän trion vetäisin päälleni viikonloppuna kaivatessani jotakin yksinkertaista ja helppoa.Kuvissa näkyvät Fitflop-merkkiset nahkatennarit kilpailevat maailman mukavimpien tennareiden ykkössijasta Vagabondin tennareiden kanssa. Näissä Tassel Superskate-tennareissa on paksu, askeleen mukana joustava pehmeä pohja ja kengät ovat ergonomisesti suunnitellut.

Fitflopin kotisivuilta selvisi, että tennareissa on käytetty yrityksen kehittämää SupercomFF™-teknologiaa ja niillä on American Podiatric Medical Associationin hyväksyntä. Eipä siis ihme, että ne tuntuvat niin mukavilta! Juuri tänään tepastelin näillä töiden jälkeen ihan huomaamatta neljän kilometrin mutkan kautta kotiin ja olisin varmaan kävellyt toisen mokoman lisää.


Kerrankin muistin kaivaa yöpöydän laatikosta kellon ranteeseen. Kiitos miehen, kellokokoelma on vuosien varrella mukavasti karttunut, mutta harmillisen usein en aamuisin huomaa laittaa kelloa ranteeseen. Muutenkin tässä korujen käytössä on paljon petrattavaa, sillä kellojen ohella ranne- ja kaulakorutkin jäävät turhan vähälle käytölle. Korvakoruja tulee sentään päivittäin käytettyä, tosin sekin vain siksi, etteivät viime syksynä laitetut toiset korvareiät menisi umpeen.


Kynnet lakkasin Mavalan uudella sävyllä 286 Red River, jonka bongasin KappAhlista. Red River on aika lailla perinteinen paloauton punainen, mutta mukavan pirtsakka sävy näinä vielä hieman harmaina, lehdettöminä kevätpäivinä. Ja kestää muuten hyvin! Lakkasin kynnet perjantaina, ja ainakin nämä viisi päivää lakka on pysynyt ihan moitteetta.

6 kommenttia

 1. Ihana kello! <3 Mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on Guessin, ostettu Timanttisilta pari vuotta sitten.

   Poista
 2. Ooo! Osuipas sattumalta oikein kiva blogi eteen :) Erityisen kivan tästä tekee se, että sä oot samasta kaupungista kuin minäkin! Aina kivaa seurata muidenkin Tamperelaisten blogeja :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, kiva kun löysit tänne! :) Käynkin heti kurkkaamassa blogiasi, muiden manselaisten blogeja on tosiaan kiva lueskella :)

   Poista
 3. Minäkin rakastan raitapaitoja! :)

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.