SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kylmän kesäpäivän asu

Viikonloppu alkoi eilen perin jäätävissä tunnelmissa. Töiden jälkeen piipahdimme Arboretumissa ennen ruokakauppaan kurvaamista, ja Pyhäjärveltä puhalsi niin hyinen viima, että sen perusteella olisi voinut luulla syksyn tulleen. Viima sekoitti tehokkaasti myös huivin alla olleet hiukset.

Auton lämpömittari näytti kahdeksaa astetta, ja vaikka pukeuduin yhtä lämpimään takkiin kuin huhtikuussakin, kylmyys pääsi silti yllättämään ja totta puhuen tässä kesäsäässä sormikkaat eivät olisi olleet yhtään pahitteeksi.

Tällaisina kylminä päivinä pukeutuminen tuottaa tuskaa ja vaikeuksia, kun ensimmäisten aurinkoisten kesähetkien jälkeen mieli on jo pysyvästi siirtynyt kepeisiin hamosiin eivätkä aivot suostuisi millään keksimään vaateyhdistelmiä, jotka soveltuvat alle 10 asteeseen.
Seuraavaksi taidamme lähteä toteuttamaan ensimmäistä kohtaa kesän listaltani, ja hipsiä Vapriikkiin. Ulkona puhaltaa edelleen navakka tuuli eikä lämpömittarin lukemassakaan ole juhlimista, joten on erinomainen ilma viettää iltapäivä sisätiloissa.

Rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua, ja onnea muuten kaikille valmistuneille!

6 kommenttia

 1. Kaunis liina, Itse annoin periksi ja kaivoin sovinnolla toppavaatteet Kansallispuisto-kierrokselle. Järveltä tuuli navakasti. Eivät olleet liian lämpimät. Lämpimiä tulevia päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti hyvä ratkaisu, ulkona luonnossa on vielä kylmempi kuin kaupungissa, jossa talot kuitenkin vähän suojaavat pahimmalta tuulelta. Lämpimämpää ensi viikkoa! :)

   Poista
 2. Täällä kans on kaivettu kevättakit uudestaan käyttöön näiden viimepäivien kylmien säiden takia... :D Täytyy toivoo, että pian saatas taas nauttia mekkokeleistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei ole kyllä muu auttanut, on ollut niin hyistä! Eiköhän se sää tästä taas ennen pitkää lämpene, tänään oli jo vähän lupaavamman oloista :)

   Poista
 3. Sulla on tosi kaunis blogi <3 Ihana asu sulla näissä kuvissa! Toivotaan todellakin, että ilmat tästä lämpenis :)

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 Uskon vakaasti, että ne hellekelit tulee viimeistään parin viikon kuluttua!

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.