SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Omenankukkien aikaan


Viime sunnuntaina Arboretumin omenapuut olivat vielä kauniisti kukassa, mutta ilmassa oli jo lopun ajan enteitä. Terälehtiä sateli hiljalleen maahan kuin valkeaa lunta, ja mielessä oli enemmän haikeutta kuin odotusta.


Purppuraomenapuiden hurmaavan punaiset kukat vetävät vertoja kirsikankukkien kauneudelle. Seisoin pitkään puiden alla hengitellen kukista makeaa ilmaa, johon sekoittuivat lähestyvän sateen kosteus ja vastaleikattu nurmikko.
Torstaina, kun lyhyeksi suunniteltu piipahdus venähti tuntikausien istuskeluksi Pyhäjärven rantakivillä varpaat juuri ja juuri kylmien laineiden yläpuolella, valkeista omenankukista oli jäljellä enää muutama maahan talloutunut terälehti.

Purppuraomenapuissa kukkia vielä oli, mutta lähempää tarkasteltuna niistä oli jäljellä enää illuusio. Jos hipaisikin oksaa, maahan satoi purppuraa.

Muutos on väistämätöntä ja kaikki päättyy aikanaan, mutta toisinaan mietin, mikseivät kauniit asiat voisi jatkua hieman pidempään?


Tämä postaus on mukana Kukkailottelussa. Linkin takaa löytyy paljon ihania kukkasia, käyhän kurkkaamassa!

17 kommenttia

 1. Oi erittäin kauniita kuvia ♥ Mun mielestä kesän aikana on niin ihana käydä tuolla arboretumin alueella, kun kokoajan jokin uusi alkaa kukkimaan ja maisema muuttuu niiden myötä kokoajan :) Itse odotan varsinkin ruusutarhan henkiin heräämistä ♥

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Arboretumissa piipahtaminen on jänskää, kun sieltä tosiaan bongaa aina uusia kukkia! Eilen juhannusruusut kukkivat jo, mutta muita ruusuja pitää vielä(kin) odotella.

   Poista
 2. Onpa mahtavan paljon noita omenankukkia!
  En tiennytkään, että tuollaisia purppuraomenapuita on olemassa. Kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arboretumin omenapuut ovat niin isoja, että kukkia riittää! Minäkään en tiennyt aikaisemmin, että omenankukkia on purppuranvärisinä, olen varmaan ennen sekoittanut purppuraomenapuut kirsikkapuihin.

   Poista
  2. Meillä on pihassa purppuraomenapuu, mutta se ei todellakaan kukkinut noin upeasti, muutenkin se on vasta nuori puu.:) Mietinkin lukiessani, että milloinkahan meidän puu näyttää tuolta!<3

   Poista
 3. Upeita kuvia, hienolta alueelta. Yksi kaunis väistyy ja toinen tulee tilalle. Se on elämän kiertokulkua. Hyviä hetkiä sinulle arboretumissa ja sen ulkopuolella jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :) Niinhän se on, meidän maailmamme on koko ajan liikkeessä.

   Poista
 4. Oi sun blogi on aivan ihana ja hempeä ulkonäkö ja kuvat mahtavia ja kauniita. Eksyin sun blogiin ihan vahingossa ja onneksi<3 Selailin sun postauksia varmaan tunnin ja jäin ihailemaan kaikkia hienoja kuvia.
  Jäin lukijaksi ja aion kyllä luka jokaisen postauksen mitä sinulta tulee.
  Jatka samaan malliin

  https://hetkessamukana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Ihanaa, että viihdyit täällä :)

   Poista
 5. Amazing captures. I love floral dresses. You look very pretty. Have a good week.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Klara for the loveliest comment! Have a nice week!

   Poista
 6. Ja onneksi valokuvissa ne jatkuvatkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, onneksi voi aina ihailla kukkasia kuvista :)

   Poista
 7. Sitten se varsinainen kommentti!;D
  Ihana postaus!<3 Näytät aivan kauniilta linnanneidolta satumaailmasta.:) Niin kaunis mekko, ja on nuo puutkin kukkineen upeita!:D

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.