SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Yöttömät yöt

Yöttömän yön auringonlasku Kyrösjärvellä

Yötön yö on kaikkea muuta kuin valkea. Se on täynnä värejä kuulaan sinisestä palavan oranssin kautta vaaleanpunaiseen ja violettiin, se on kylmien ja lämpimien sävyjen värikarnevaali järven peilipinnalla. 

Nämä kuvat ovat muutaman vuoden takaa, jolloin värjöttelimme juhannusyönä lämpöpuhaltimien vieressä aamuneljään ja lämpömittari oli juuri ja juuri nollan yläpuolella. Aika ja paikka olivat jälleen samat, grilli kuuma ja järvi tyyni. Tällä kertaa emme tarvinneet lämpöpuhaltimia, mutta toppatakin vetäisin päälleni hengityksen alkaessa höyrytä.

Tänä vuonna yötön yö ei tarjoillut meille upeinta väriloistoaan. Pilvisestä säästä huolimatta sain silti vangittua muistikortille odottamaan satoja kuvia auringonlaskusta, joka hiljalleen muutti väritystään kuin elävä maalaus. Joka kerran taivaanrantaa vilkaistessaan järvenselkä näytti erilaiselta, ja joka kerran oli otettava taas uusi kuva, ikuistettava luonnon oma taidenäytös.

8 kommenttia

 1. Todella upeita kuvia! Rakastan auringonlaskuja ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Valpuri! Auringonlaskut ovat aivan ihania, kunpa niitä ehtisi kuvailemaan useammin!

   Poista
 2. Siis vautsi mitä kuvia! Musta tuntuu että kaikki muut onnistuivat vangitsemaan kuviin ihanat pastelliset auringonlaskut mutta mä en :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli <3 Auringonlaskujen kuvailu on kyllä aika pitkälti tuurista kiinni, pitäisi olla oikeassa paikassa just oikeaan aikaan :)

   Poista
 3. Mielettömän kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Keskikesän yöt ovat parhautta. Tähän aikaan vuodesta tekisi mieli vain valvoa öisin ja nukkua päivisin, nähdä jokainen auringonlasku- ja nousu, kuunnella läpi yön lintujen laulua, ihailla kukkia ja värien vaihtumista taivaalla. <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 Yöt ovat niin ihanan valoisia ja auringonlaskut- ja nousut niin upeita, että minulla on vähän samanlainen tunne. Jos työt eivät rajoittaisi elämää, niin sitä voisi istua kallioilla läpi yön!

   Poista
 4. Ihania kuvia! <3 Näistä voisi melkeinpä maalata taulun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Kunpa olisikin niin taitava, että osaisi maalata auringonlaskutauluja!

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.