SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Ajatuksista ja niiden puutteesta


Kohta neljä kuukautta takana. Mistä olen kirjoittanut, mitä kuvannut?

Sielunmaisema on koostunut lähinnä kukkasista ja kesästä, Tampereesta ja tunnelmoinnista. Kevyen kepeää ilman mitään sen syvemmälle luotaavaa, ilman suuria tunteita tai draaman kaarta.

Irtoaako minusta tämän enempää? Mitä ajatuksia alppiruusujen ja aamiaiskulhojen, raitakuosien ja ruukkuliljojen taakse kätkeytyy? Vai kätkeytyykö mitään?

Arki on pyörinyt niin vinhaa vauhtia, ettei töiden jälkeen aika tunnu riittävän mihinkään, kunnes koittaa jo yön pimeys ja aika nukahtaa. Ei ole ollut aikaa pysähtyä ajattelemaan. Enkä oikeastaan ole halunnutkaan ajatella. Olen halunnut vain olla, päästää mieleeni ainoastaan hattaraisia ajatuksia arjen iloista, pohtia ruusujen kukintaa ja käytetyintä kuosia.


En ole tehnyt suuria oivalluksia, en ajatellut syvällisiä, en matkannut sisimpääni. En ole jaksanut ottaa kantaa, tiedostaa ja välittää, keskustella ja parantaa maailmaa, olla fiksu ja nokkela. Olen vain kieppunut hamsterina elämäni juoksupyörässä. Mutta ehkä aina ei tarvitse ajatella, pohtia tai oivaltaa? Ehkä joskus riittää, että vain on, soljuu sulavasti elämän virrassa eikä tartu mihinkään, luiskahtaa liukkaana kalana pois syvemmistä vesistä.

Kun elämässä on pommiin nukuttuja aamuja, liian myöhäiseksi venyneitä työpäiviä, opintotuen takaisinperintöjä ja muiden murheita, on toisaalta huojentavaa, että on paikka, jossa voi vain keskittyä kaikkeen kauniiseen. Joskus on aikoja, että sulkee mielensä kaikelta muulta kuin seuraavan päivän säätiedotukselta ja syreenien tuoksulta.Kun seuraavan kerran ajattelen jotakin pioneita syvällisempää, lupaan kirjoittaa siitä sinulle.

2 kommenttia

 1. Mun mielestä sun blogi on todella ihana juuri sellaisena kuin se on ♥ Ja sun kirjoitustapa on jo itsessään syvällinen, vaikka asia ei olisikaan :) Jokainen pohtii välillä bloginsa suuntaa ja sitä mitä se antaa lukijalle, mutta siitä perusarjestakin saa luotua kauniin blogin :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Blogin linjaa ja sisältöä on viime aikoina tullut pohdittua jonkin verrankin, mikä on tosiaan varmasti kaikille blogia pitäville tuttua :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.