SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Heinäkuun helpoin mekko


Heinäkuun helpoin mekko on ehdottomasti ollut tämä Onlyn kietaisumallinen mekko, jonka materiaali on ihanan kevyttä ja kepeää. Mekko on mukavan väljä ja vilpoinen, se päällä jaksaa istua pidemmätkin automatkat, ja vilun yllättäessä päälle on helppo heittää pitkä neulehuitula. Täydellinen arkimekko kesämenoihin!

helppomekko2

Kuvien taustalla olevasta hurmaavasta vanhasta talosta sen verran, että aikanaan näillä samoilla auringonlämmittämillä rappusilla on mieheni istunut pikkupoikana isoisänsä ja enonsa kanssa. Roikkuupa ikkunan alla vielä Tuisku-hepan kenkäkin onnea tuomassa. Pihamaalla on vietetty niitä lapsuuden ihania kesiä, jotka tuntuivat kestävän loputtomiin ja joina mansikat olivat aina makeita, aurinko paistoi ja heinäsirkat sirittivät.

helppomekko3

helppomekko4

helppomekko5

helppomekko6

Ihanaa heinäkuun viimeistä sunnuntaita! Viimeinen kesäkuukausi starttaa aivan kohta, otetaan siitä kaikki ilo irti. Eikä horisontissa siintävä syksykään ollenkaan pahalta tunnu, olen jo oikeastaan salaa odottanut elokuun tunnelmallisia, pimeneviä iltoja, joina voi käpertyä parvekkeelle huovan alle ja katsella yötaivaan ensimmäisiä tähtiä.

12 kommenttia

 1. Todella ihastuttava mekko ja oikein tunnelmallisella taustalla! Jotenkin käy todella hyvin nyt mekko ja kuvauspaikka yksiin;) Mekot on kyllä kesän yksiä helpoimpia asuja, ei tarvi kun vetää ylle ja siinäpä se:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata :) Mekot on ehdottomasti parhaimpia kesäasuja, niin helppoja!

   Poista
 2. Tuo mekko on kyllä todella kaunis! <3 Samoiten tuo kuvauspaikka, ihana :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko ja kaunis malli. <3 Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. kaunis tunnelma kuvissa! Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 5. Kesä ja helpot mekot kuuluvat ehdottomasti yhteen. Talo on nähnyt vuosien saatossa monia ihmisiä. Jos seinät osaisivat kertoa, kuulisi monta mielenkiintoista tarinaa. Kaunista kesän jatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ihana tosiaan kuulla kaikki tuon talon tarinat :) Nyt niistä voi vain itse muodostaa palasia. Mukavaa viikonjatkoa!

   Poista
 6. On kyllä ihana mekko!! Kevyet kukkamekot on kesän suosikkeja mullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! Kukkamekot on ihan parhautta :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.