SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Sadepäivän tärppi: sisäminigolf


Mitä tehdä sadepäivänä, jos elokuvateattereiden tarjonnan parhaat palat on jo katsottu, museoiden mielenkiintoisimmat näyttelyt nähty, alennusmyynnit perinpohjin koluttu, Netflix-sarjamaratoneja pidetty kyllästymiseen asti ja kirjojenkaan lukeminen ei innosta?

Yksi hauska vaihtoehto on pelailla minigolfia sisällä. Tampereella sisäminigolfia voi pelata Puutarhakadulla Crazy Golfissa, joka tarjoilee sadepäivän ratoksi puttailtavaa 16-väyläisellä radalla. Jokaisella väylällä on oma teemansa, ja radalla törmää niin villiin länteen, muinaiseen Egyptiin kuin supersankareihinkin.

Innostuimme kokeilemaan sisäminigolfia arki-iltapäivänä eikä paikalla ollut juuri muita asiakkaita. Ruuhkaisemmilla hetkillä radat saattavat olla hieman ahtaat, joten kannattanee suunnata paikalle arkipäivänä tai viikonloppuna aamupäivällä. Sisäminigolf osoittautui yllättävän hauskaksi, ja muutama tunti vierähti huomaamatta radalla. Voin suositella lämpimästi, tämä on kivaa ajanvietettä pariskunnille, kaveriporukoille ja lapsiperheille.

Paikassa voi muuten minigolfin ohella kokeilla myös curlingia. Se jäi meillä testattavaksi ensi kertaan!

Minigolf2

Minigolf3

Minigolf4

Minigolf5

Minigolf6

Minigolf7

Minigolf8

Minigolf9

Sisäminigolfin ohella myös hohtokeilaaminen tai seinäkiipeily ovat hauskoja sadepäivän aktiviteetteja. Onko sinulla muita ideoita sadepäivän varalle?

8 kommenttia

 1. näyttää kivalta paikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä oikein kiva paikka, ratojen tekemisessä on käytetty mielikuvitusta :)

   Poista
 2. Oi enpä ookkaan aiemmin kuullut sisäminigolfista, mutta täytyy varmaan käydä testaamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti joskus kokeilla! Sisäminigolfpaikkoja ei taida kovin paljoa olla, Tampereellakin kai vain tämä yksi.

   Poista
 3. Pari kertaa oon minigolffia kokeillut semmosilla mini radoilla, mutta en ole koskaan käynyt kunnon minigolf paikassa, jossa olisi oikein väylät ja kaikki. Tää paikka näyttää kuitenkin tosi siistiltä teemoineen kaikkineen!

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mullekin ihan ensimmäinen kerta tällaisessa ns. kunnon paikassa. Ratojen tekemisessä oli käytetty kivasti mielikuvitusta :) Tällaisia sisäminigolfpaikkoja ei taida olla kovin montaa, Tampereellakin kai vain tämä yksi.

   Poista
 4. Keilaaminenkin on hauskaa! :)

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.