SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Smaragditakki ja 8 muuta asua kesäkuultaKoleiden säiden vuoksi pukeutuminen tuotti kesäkuussa päänvaivaa. Kevyttä takkia tai kerrospukeutumista piti harrastaa useampana päivänä, ja tämän vuoksi kesäkuun parhaimpia ostoksia oli smaragdinvihreä takki.

Se osui silmiini H&M:n verkkokaupan aleosastolla (erinomainen paikka tehdä löytöjä pilkkahinnalla) ja on ollut kiva lisäys muuten niin mustanpuhuvaan takkivalikoimaani. Paksuudeltaan takki on ollut juuri sopiva niihin päiviin, kun ilma ei ole osannut päättää, haluaako se olla keväässä vai kesässä.


Satiinipusero, kevyt huivi ja bleiseri - yksinkertaista ja perinteistä toimistopukeutumista.


Farkkutakki sopii (lähes) kaikkeen. Tämä takki on nähnyt jo niin monta kesää, että Tampereen Stockmannillakin osastot ovat muuttaneet paikkaa jo moneen kertaan. Muistatko, kun naistenosasto oli vielä toisessa kerroksessa nykyisten miesten pukujen ja kenkien tilalla? Takki on niiltä ajoilta, ja edelleen ihan uuden näköinen.

Paisleykuviota ja villaa, kolean päivän kerrospukeutumista parhaimmillaan. Mustista housuista en näköjään luovu kesälläkään.


Kukkakuosi ja pitkät helmat eivät tarvinne perustelua. Tämä KappAhlin mekko on niitä vaatteita, joita voisin käyttää joka päivä.

Pitsiä ja oliivinvihreää, näissä vaatteissa voisin viettää koko kesän.


A-linjainen mekko, kenties suosikkini eri mekkomalleista. 

Sinivalkoinen raita, klassikkojen klassikko. Toimii erityisen hyvin meren rannalla ja ihan muutenkin vaikkapa chinojen kanssa, kun kaipaa hippasen reippaampaa asua.

Mekko ja vyötärömittainen jakku, helppo yhdistelmä niinä päivinä, kun ulos lähtiessään arpoo, tarvitaanko takkia vai ei.


Kesäkuun asut ovat näyttäneet hyvin minulta. Ne ovat olleet asuja, joissa minut olisi voinut nähdä viisikin vuotta sitten. Muoti muuttuu, trendit tulevat ja menevät, mutta aina vain minä fiilistelen kellohelmoja ja kaikenmittaisia mekkoja, kuvioituja sifonkipuseroita ja pidempiä tunikoita, bleisereitä ja raitapaitoja.

4 kommenttia

 1. Sulla on kyllä ihana tyyli, niin simppeli mutta samalla raikas! Ja hei jos saa kysyä, mistä kuudes kuva on otettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! :) Tuo kuudes kuva on Hatanpään kartanon vieressä olevasta Villa Idmanista (Hatanpään huvila), siinä on aivan hurmaava lasiseinäinen terassi! Huvilalle menee lyhyt tie sairaalan ja kartanon välistä.

   Poista
 2. Ihania asuja! Varsinkin tuo 3. asu ja A-linjainen mekko ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Tuo A-linjainen mekko on yksi minunkin lemppareista :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.