SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kolmen kerroksen asu


Syksy on ehdottomasti kerrospukeutumisen kulta-aikaa. Kun lämpötilat sallivat useampien vaatekerrosten käyttämisen, pukeutuminen on helpompaa ja monipuolisempaa.

Myös kesävaatteiden käyttöaika pitenee, sillä kukkamekot ja viileistä kesäilloista tutut ohuet neulehuitulat menevät nakarotsin ja huivin kavereina pitkälle syksyyn. Ballerinojakin käytän edelleen sinnikkäästi, sillä nilkkureita ja saapikkaita ehtii ilmojen kylmettyä pitää kyllästymiseen asti.

kerrosasu2

Viimeksi suojauduin kolealta viimalta kolmella kerroksella; valkokukallisella mekolla, pitkällä neuleella ja nahkatakilla. Kyseessä on oikea kierrätysasu, sillä muistelen pukeutuneeni tismalleen samoihin vaatteisiin viime syksynäkin.

Jos sopuhintainen rotsi on vielä hakusessa, suuntaa Mangoon (tai klikkaa itsesi Bootziin*), sillä sieltä löytyy nahkaa parhaimmillaan satasella. Mallitkin ovat kivan simppeleitä ilman ylimääräisiä kikkaluja. Tämä takki on viime syksyltä, mutta vastaavia näyttää olevan edelleen myynnissä. Voin taata, että takki tulee näkymään täällä jatkossakin, sillä tämä rotsi on kaikkien asujen kaveri!

kerrosasu3

9 kommenttia

 1. Syksyllä odotan aina kerrospukeutumista! Tosi ihanan asun oot luonut, asussa toimii erinomaisesti nuo eripituiset helmat, jotka tekevät asusta kiinnostavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Minustakin kerrospukeutuminen on syksyssä ihan parasta :)

   Poista
 2. Kerrokset on just niin ihania ja rakastan syyspukeutumista juuri niiden takia! Tykkään just tuollaisesta, että neule saa olla pitkällä lyhyen takin alla :) Ihanan syksyinen tuo sun asu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkään kanssa juuri tuosta pitkä neule & lyhyt takki -yhdistelmästä.

   Poista
 3. Olen aina ihailut nuorten rohkeutta kokeilla erilaisten asujen yhdistämistä. Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää, niin kaunis kokonaisuus!😍 Tuo takki on tosi kiva!! Mukavaa alkanutta viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 5. Thank you Giulia! Have a nice day :)

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.