SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua ja Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja karvaisena assistenttina häärää cockerspanieli Sulo.

Syksyn kirppislöydöt


Kierrän Tampereen kirpputoreja säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta poistun kirpputorilta vain harvoin ostosten kanssa. Kirpputorilöytöjen suhteen olen usein väärässä paikassa väärään aikaan, ja kadehdin muiden mahtavia bongauksia.

Toisinaan kuitenkin käy tuuri ja tähdet ovat olleet minulle suotuisat, sillä alkusyksyn aikana olen tehnyt muutamia mainioita löytöjä. Helpoimmin löydän koruja, minkä huomaa näistäkin saaliista.

kirppari2

Räsymatto (uusi), 10 €, Kodin Kakkonen

kirppari3

Korvakorut korukivillä, 1,50 €, UFF

kirppari4

Kukallinen maksihame, 5 €, Fida Tammela

kirppari5

Hopeasormus korukivellä, 20 €, Kaunotar & Kulkuri

kirppari6

Oletko sinä tehnyt hyviä löytöjä kirppareilta tänä syksynä?


16 comments

 1. Hyviä löytöjä, kiva muuten kuulla Tampereen hyvistä kirppiksistä, koska vierailen Tampereella silloin tällöin:) Minä käyn kirppiksellä säännöllisen epäsäännöllisesti ja olen tehnyt huippulöytöjä erittäin usein, viimeisimmät löytöni ovat upouudet ihanat ja tyylikkäät pitkävartiset jokasään saappaat.Koruja ja koriste-esineitä olen löytänyt myös usein.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, sinä kuulut selvästi niihin onnekkaisiin, joilla on hyvä onni kirpparilöytöjen suhteen! :) Jos Tampereen kirppikset kiinnostavat, kannattaa lukaista postaukseni omista suosikeistani

   Delete
 2. Wau mitä löytöjä! Aivan ihania. Erityispisteet räsymatolle ja maxihameelle. Itse tein joku aika sitten mahtavan laukkulöydön kirppikseltä. Musta kiiltonahkainen peruslaukku vain 6€! Se oli kyllä itselle paras löytö aikoihin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Essi :) Oi mikä löytö, kivat nahkalaukut ovat aina ihan parhaita kirppisbongauksia!

   Delete
 3. Hienoja löytöjä kivasi esiteltynä. Itse käyn Lahden kirpparikeskittymän kirjahyllyt läpi aina, kun on siihen on aikaa. Viimeksi mukaani tarttui vain Roslund & Hellström; Tyttö katujen alta hintaan 1 euro. Hyvää illan jatkoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Kirppareilta saattaa tehdä yllättävän hyviä ja edullisia kirjalöytöjä.

   Delete
 4. Kivoja löytöjä! Ikinä ei tosiaan tiedä mitä vastaan tulee noilla kierroksilla:) Tänä syksynä en itse ole kerennyt vielä kertaakaan käydä katsomassa mitä löytyy..mutta kun taas tulee niitä tylsiä/sateisia/harmaita päiviä ja täytyy keksiä jotain sisä tekemistä niin kirppikset on hyvä vaihtoehto!:) Mukavaa viikkoa♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirppareiden kiertely on tosiaan oikein hyvää ajanvietettä kylminä sadepäivinä! Aika menee ihan huomaamatta kirppareita penkoessa :)

   Delete
 5. Onpas kivoja ja hyviä löytöjä! :) Pitäisikin itsekin käydä useammin kirppiksillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) Jos tulee tylsiä päiviä, niin suosittelen kirppiskierrosta - ikinä ei tiedä, mitä löytää!

   Delete
 6. Oo, mikä räsymattolöytö! Mä oon yrittänyt myös löytää räsymattoa, mutta vielä ei ole onnistanut. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo räsymatto on kyllä pirtsakka ja suloinen :) En ole kyllä kaupoissa nähnyt räsymattoja hetkeen, tsemppiä etsintään!

   Delete
 7. Hienoja löytöjä, on kiva lukea näistä onnistunisista. Itse metsästän meidän kirppareilta kirjoja yleensä. Ja kaikenlaisia pukineita jne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että aihe kiinnosti :) Hyviä kirjoja on aina ilo löytää!

   Delete

© La La Lilja • Theme by Maira G.