SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

2 x lokakuun terveyslöytö


Torstain kunniaksi esittelen kaksi mainiota löytöä, jotka olen tehnyt tässä kuussa.

Toisinaan hurahdan naurettavan helposti kokeilemaan edes hatarasti hyvinvointiin liittyviä tuotteita, ja lokakuussa testiin pääsivät Paulúnsin SuperRiisi ja Health Labin Chia Seed Drink.

lokakuulöytö1

lokakuulöytö2

Paulúnsin SuperRiisit ovat sekoitus raakariisiä, erilaisia siemeniä, linssejä ja jyviä, joten ne ovat ravintosisällöltään rikkaampia korvikkeita tavalliselle riisille.

SuperRiisiä on saatavilla kahta eri sekoitusta: mustasilmäpapu (raakariisiä, kvinoaa, mustasilmäpapuja ja auringonkukansiemeniä) ja vihreä linssi (punaista ja ruskeaa raakariisiä, vihreitä linssejä, kvinoaa, tattaria ja kurpitsansiemeniä).

SuperRiisi sopii vegaaneille ja kasvisruokavaliota noudattaville, ja se on lisäksi gluteenitonta. Tuotteisiin ei ole lisätty suolaa eikä lisäaineita.

Olen käyttänyt näitä sekoituksia ruuissa ihan tavallisen riisin tapaan, ja lopputulos on oikein maukas. Lisäksi mieltä lämmittää, kun tuotteissa on proteiinia, antioksidantteja, kuituja ja hyviä rasvoja toisin kuin ravintoköyhemmässä riisissä.

lokakuulöytö3

lokakuulöytö4

Health Labin Chia Seed Drink sisältää nimensä mukaisesti Chia-siemeniä, granaattiomenaa ja valkoista teetä.

Tuote on iloinen yllätys makuvesien joukossa, sillä juomaan ei ole lisätty sokeria eikä makeutusaineita, vaan maku tulee ainoastaan hedelmien luontaisesta sokerista. Lisäksi Chia-siemenissä on paljon kuitua ja proteiinia sekä Omega-3 -rasvahappoja, joten kyseessä on siis varsin ravitseva tuote.

Chia Seed Drink on kevyt juoma kaikkiin tilanteisiin, joissa kaipailee pientä ja nopeaa, mutta terveellistä vatsantäytettä. Tämä toimiikin erinomaisesti esimerkiksi iltapäivällä töissä pienenä, virkistävänä välipalana.


Olivatko nämä jo sinulle tuttuja tuotteita?

6 kommenttia

 1. Ihanat kuvat! Nuo tuotteet eivät olleetkaan ennestään tuttuja, kuulostivat kyllä hyviltä:) Kiitos kun jaoit nämä löydöt..Leppoisaa loppuviikkoa sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen molempiin tuotteisiin niin ihastunut, että halusin vinkkailla näistä täällä blogissakin asti :)

   Poista
 2. Olin tulos kans kehuu kuvia *_* Ei oo tuttuja tuotteita, hauskaa kun jaoit nää ni pääsee tutustumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa testailla, jos nämä osuvat eteen kaupassa :)

   Poista
 3. Superriisi kuulostaa oikein hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä oivallinen tuote, kannattaa testata! Sitä myydään ilmeisesti tällä hetkellä ainoastaan K-ryhmän kaupoissa.

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.