SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kulmat kuntoon


Kulmakarvat ovat puhututtaneet meikkitrendeissä niin kauan kuin muistan, eikä ihme, luovathan ne pitkälti yleisilmeen kasvoille. Kuka voisi olla unohtamatta 80-luvun paksuja kulmia Brooke Shieldsin tyyliin, 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun ohuiksi viivoiksi nypittyjä kulmia tai viime vuosien trendikkäitä, palkkimaisia Instagram-kulmia?

Onneksi myös naturellit kulmat ovat aina muotia, sillä tässäkin asiassa olen aika lailla luonnollisuuden ystävä. Niinpä omat kulmani näkevät aamuisin vain hieman kulmakynää sekä geeliä, jotta pysyvät kurissa ja nuhteessa koko päivän.

Vaikkei kaipaisi kulmatuotteilta kuin hieman väriä ja viimeistelyä, oikeiden tuotteiden löytäminen on silti yllättävän vaikeaa. Kulmatuotteita kun löytyy valtava valikoima eri valmistajilta, joten tuotteita on joka lähtöön eivätkä kaikki sovi kaikille. Esimerkiksi monet ruskean sävyiset kulmakynät taittavat helposti punertavaan, ja geelit saattavat taas olla liian paksuja.

Oman suosikkiduoni löysin Lumenen hyllyltä, joten jos hakusessa on hyvä kulmakynä tai -geeli keskiruskeille ja -tuuheille kulmille, skrollaa alaspäin!

kulmatuotteet2

kulmatuotteet3

Lumenen Nordic Chic Extreme Precision Eyebrow Pencil -kulmakynä on perinteinen, terotettava kulmakynä, jonka toisessa päässä on kulmaharja. Kovalla kynällä väri on helppo levittää niin, että lopputulos pysyy luonnollisena, eli tämä on loistotuote myös aloittelijoille ja vaaleakulmaisille. Kovasta kynästä irtoaa iholle kevyesti painaessa vain vähän väriä, joten väriä ei tule vahingossa liikaa. Tämä voittaa leikiten monet kalliimmat tuotteet! Itsellä on tästä käytössä sävy 1, joka on varmasti monelle suomalaiselle sopiva kylmänruskea.

Sopivaa sävyä valitessa on muuten hyvä muistaa vanha sääntö: valitse väri tyvikasvun mukaan, näin kulmista ei tule liian tummat. Sävy kannattaa pitää kylmänä tai neutraalina, elleivät hiukset ole selkeästi punapigmenttiset. On hyvä myös muistaa, että kynä näyttää kulmissa aina hieman tummemmalta kuin kämmenselkään kokeillessa. Kulmakynä on kulmatuotteiden klassikko - nopea, edullinen ja helppo vaihtoehto.

Lumenen Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel -geeliä on saatavilla niin värillisenä kuin värittömänä. Itse käytin kulmien meikkaamiseen pitkän aikaa pelkästään värillistä versiota tästä geelistä, kunnes siirryin kynän ja värittömän geelin yhdistelmään. Kulmageeli on tärkeä tuote kulmien viimeistelyssä ja huolittelussa, ja sillä on yllättävän suuri merkitys kulmien muodolle.

Pieni harja annostelee geeliä juuri sopivan vähän, ja geeli levittyy tarkasti ihoa sotkematta. Siro harja sopii hyvin myös ohuille kulmille, ja geeli tekee kulmakarvoista hieman paksumman näköiset. Koostumus on riittävän kuivaa, ja kulmat saa harjattua ojennukseen ilman, että karvoista tulee tahmaisia tönkköjä.

kulmatuotteet4

6 kommenttia

 1. Kiitos vinkeistä. Harvoin ehostan, mutta esim. teatteriin haluan hieman laittautua. Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ihan joka aamu ennätä kulmakynää sutia, mutta kummasti se tekee kyllä lisää ilmettä kasvoille :)

   Poista
 2. Kivoja vinkkejä, kiitos:) Täytyykin näyttää tämä postaus myös tyttärelle joka on kovin innoissaan nykyään ehostuksesta ja sen opettelusta, jossain vaiheessa mietti että maskeerauskoulu voisi olla kiva. Kivahan se olisi saada tänne kotiin oma meikkaaja kun lähtisi johonkin juhliin:) Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, maskeerauskoulusta olisi takuulla iloa ja hyötyä itse kullekin, siellä oppii varmasti sellaisia asioita, mitä me itseoppineet meikkaajat emme hoksaa. Kivaa viikon jatkoa sinulle <3

   Poista
 3. Hyviä vinkkejä ja olen lumenen ystävä .. minulla vaaleat kulmat ja olen kokeillut vaikka mitä.. viimeksi luonnonkosmetiikkaa koska silmät ärtyvät helposti,mutta aina palaan kulmavärissä ja geelissä samaan lumeneen niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Itsekin tykkään kovasti Lumenen tuotteista, niiden hinta-laatusuhde on tosi hyvä :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.