SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Lumoava Hali


Tänään halusin tulla vinkkaamaan teille suomalaisesta Lumoava-korumerkistä, jonka koruihin olen viimeisen vuoden aikana ihastunut kokonaan. Hullaannuin Lumoavaan välittömästi saatuani merkin koruja ensimmäistä kertaa lahjaksi. Lumoava on minulle suhteellisen tuore tuttavuus, sillä ennen viime vuotta en ollut kuullutkaan koko merkistä.

lumoavakorut2

lumoavakorut3

Lumoavan korut ovat tyyliteltyjä ja raikkaita, kuin uuden sukupolven Kalevala-koruja. Lumoavan valikoimista löytyy kymmeniä erilaisia korusarjoja ja tuotteita aina kalvosinnapeista vihkisormuksiin. Mallistoja uudistetaan pari kertaa vuodessa, jolloin osa korusarjoista poistuu myynnistä uusien mallien tieltä.

Lumoava on brändinä mielenkiintoinen ja monipuolinen, sillä korusarjojen takana on useita eri korusuunnittelijoita, jolloin korujakin löytyy moneen makuun. Merkissä yhdistyykin tyylikkäästi suomalainen muotoilu ja koruvalmistus.

Lisäksi Lumoava kestää myös eettisen ja ekologisen tarkastelun, sillä kaikki tuotteet muotoillaan Suomessa, ja hopea- ja kultakorut valmistetaan käsityönä kuopiolaisessa korutehtaassa. Kauniiden korujen lumoa lisääkin entisestään se, että samalla voi tukea suomalaista muotoilua, työtä ja koruvalmistusta.

lumoavakorut4

Lumoavan korusarjoista tämänhetkinen suosikkini on ajaton Hali, jonka tyylitellyt, modernit sydämet nousivat oikopäätä käytetyimmiksi korvakoruikseni. Hali-sarjaa on saatavilla hopeisena ja trendikkään punakultaisena, ja Hali-perheeseen kuuluu erikokoisia kaulakoruja, rannekoru sekä riippuvia- ja nappikorvakoruja.

Lumoava-korujen hopea on rodinoitua, joten se ei lähde tummumaan kuten hopeakoruille yleensä käy. Rodinointi lisää huomattavati myös korujen pinnan kiiltoa ja korun kestävyyttä. Halutessaan korut voi viedä uudelleen rodinoitavaksi, jos pinta alkaa vuosien saatossa kulua tai naarmuuntua pahasti.

Lämpöä, voimaa, tunteiden paloa
Rakkautta, rauhaa, sydämiin valoa
Muista tärkein,
anna lämmin hali.
- muotoilija Heikki Hartikainen

lumoavakorut5

lumoavakorut6

Ovatko Lumoavan korut entuudestaan sinulle tuttuja? Millaisia koruja yleensä käytät?

20 kommenttia

 1. Kauniit kuvat ihastuttavista koruista. En näitä muistanutkaan, vaikka olen törmännyt ainakin joihinkin Lumoavan koruihin Timanttisilla Karismassa Lahdessa. Hyvä muistutus, kun on monta lahjottavaa.
  Itse käytän vähän ja varsin maltillisista koruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Timanttisilla on tosiaan hyvin saatavilla Lumoavan korusarjoja. Itselläkin korujen käyttö on jäänyt aika vähälle korvakoruja lukuun ottamatta.

   Poista
 2. Lumoavan kauniita! En ole tuollaisiin ennen törmännyt:) Mukavaa talvipäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minullekin Lumoava oli uusi tuttavuus vielä vuosi sitten.

   Poista
 3. Lumoava on tuttu merkki. Itselläni ei ole sen sarjan koruja, mutta äidilläni on pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle Lumoava oli vielä vuosi sitten aivan tuntematon, enkä vieläkään ole tutkinut kaikkia sarjoja läpi. Lumoavan kotisivuilla on kyllä paljon ihania koruja :)

   Poista
 4. Tykkään koruista ja vaihtelen asujen, tilanteiden ja mielialojen mukaan niitä.Korun ei tarvitse edes olla aito, jos se muuten puhuttelee minua, ennen pidin suht pienistä ja hillityistä koruista, mutta nykyäänn pidän kookkaammistakin.Kauniit ovat nuo lumoavan korutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailtavaa, että jaksat panostaa korujen käyttämiseen! :) Itsellä tahtoo harmillisen usein jäädä pelkkiin korvakoruihin, pitäisi ehdottomasti petrata tässä asiassa.

   Poista
 5. Nimenä on tuttu, mutten ole aikaisemmin katsonut kovin tarkasti. Näyttävät kyllä ihanan raikkailta! Sopisivat varmasti hyvin lahjaksi!

  Tykkään yksinkertaisista koruista. Muutenkin käytän koruja melko vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumoavalta löytyy paljon erilaisia koruja, joten valikoimista on tosiaan helppo löytää lahjojakin moneen eri makuun :) Minäkin tykkään eniten yksinkertaisista, pelkistetyistä koruista, joita on simppeliä yhdistää asuun kuin asuun.

   Poista
 6. Ihana blogi sulla! Lumoavan korut ei ole mulle ennestään tuttuja, ja arjessa ei tule useinkaan käytettyä koruja. Nuo ovat kuitenkin kauniita.
  Ilona / http://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ilona! :) Minullakin tahtoo arjessa korujen käyttäminen jäädä pelkkiin korvakoruihin.

   Poista
 7. Kauniita ovat nuo Lumoavan korut ja ovat tuttuja.Minulla on myös sydämenmuotoisia, mutta erilaisia kuin sinun korusi.Kaulakorussa on monta sydäntä ja korviksissa yhdet sydämet ja ne ovat pitsikuvioisen näköisiä..nimeä en muista ❤️
  Eniten käytän hopean värisiä koruja, mutta muuten olen laiska käyttämään koruja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvailemasi sydänkorut kuulostavat todella tutuilta, ne ovat varmasti osuneet silmiin kun olen Lumoavan valikoimia tutkiskellut :) Minullakin kaikki korut ovat hopeanvärisiä, olen siihen tykästynyt enemmän kuin kultaan.

   Poista
 8. Kauniita koruja! Ja tuo suomalaisuus myös upea juttu.
  En omista Lumoavan koruja, mutta juuri nuo kuvissasi olevat on sellaisia mistä tykkään erikoisesti. Todella kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne! Minuunkin kolahti erityisesti Lumoavan suomalaisuus :)

   Poista
 9. Kauniit korut!
  Itselläni ei ole tuota sarjaa.
  Tykkään kovasti koruista, mutta nykyään tulee käytettyä vain muutamaa sormusta ja korviksia.
  Juhliin laitan sitten muita koruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäkin tykkään koruista, mutta harmillisen usein arkiaamuina tulee napattua vain korvikset korviin ja muut korut jäävät käyttämättä.

   Poista
 10. On kyllä kaunis<3 Lumoava ei petä koskaan :)

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.