SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Pidemmät ripset risiiniöljyllä


Pitkistä, näyttävistä ripsistä haaveilee varmasti suurin osa naisista jossakin vaiheessa elämää, eivätkä upeasti kaareutuvat, tuuheat ripset taida mennä koskaan pois muodista.

Ripsivärimainosten taivaita hipovia ripsiä voi nykyään tavoitella useammallakin konstilla. On erilaisia ripsenpidennyksiä, volyymiripsiä, tekoripsiä, liimattavia ripsitupsuja, ripsiseerumeita, kuituja sisältäviä ripsivärejä.... Kaikki keinot ovat sallittuja, kun on kyse ripsistä.

Luonnollisuuden ystäville vippaskonsteja ei liiemmin löydy, mutta onneksi on ainakin yksi kikka kaikille niille, joita vaikkapa ripsiseerumeissa ja ripsenpidennysliimoissa käytettävät aineet arveluttavat tai allergisoivat. Luonnollisin keinoin vahvempia ja tuuheampia ripsiä tavoitteleville vastaus on riisiniöljy.

risiiniöljy2

Risiiniöljy on luonnon oma ripsiseerumi, sillä säännöllisesti käytettynä se vahvistaa ja tuuheuttaa ripsiä. Öljy stimuloi ripsien kasvua, ja kärsivällisen käytön jälkeen muutoksen entiseen todella huomaa: ripset kasvavat pidempinä, vahvempina ja paksumpina. Risiiniöljy tuntuukin antavan ripsille rutkasti lisää elinvoimaa, eikä ihme, sillä öljy edistää kudosten hapensaantia ja verenkiertoa sekä kosteuden säilymistä.

Öljyä on miellyttävä käyttää, sillä se imeytyy ripsiin nopeasti, eikä tahmaa. Risiiniöljyn voi levittää ripsiin ja ripsirajaan vanupuikolla tai -lapulla, ja samalle se poistaa tehokkaasti kaikki silmämeikin jämät ja tehoaa jopa vedenkestävään ripsiväriin.

Risiiniöljy on todellinen ihmeaine, sillä ripsien ohella öljy edistää myös hiusten ja kulmakarvojen hyvinvointia. Jos siis haaveilet tuuheammista kulmakarvoista, kokeile levittää öljyä ripsien lisäksi myös niille! Risiiniöljyä voi käyttää myös auringonpolttamien, palovammojen ja hankautuneen ihon hoitoon, ja sen sisältämä undekyleenihappo tuhoaa iholta haitallisia bakteereja.

Risiiniöljy on täysin luonnonmukainen ja lisäaineeton tuote, joka sisältää runsaasti erilaisia ravinneaineita, kuten proteiinia, rasvahappoja ja E-vitamiinia. Öljyä saa niin luontaistuotekaupoista, tavarataloista, apteekeista kuin päivittäistavarakaupoista. Itse olen käyttänyt ranskalaista Laboratoire du Haut-Ségalan öljyä, joka on Ecocerf-sertifikoitua ja vegaaneille sopivaa. Laboratoire du Haut-Ségalan kaikki tuotteet tulevat Etelä-Ranskasta Aveyronin alueelta ja ne tehdään luomuraaka-aineista.

Oletko sinä joskus käyttänyt risiinöljyä ripsiin?

10 kommenttia

 1. En ole käyttänyt risiiniöljyä, mutta manteliöljyä kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manteliöljy on minulle puolestaan uusi tuttavuus, pitääpä jossain vaiheessa testata sitä! :)

   Poista
 2. Tämä on vanha konsti. Konjakki kuulemma vaikuttaa samoin. Itse en laittaisi alkoholia silmien lähelle. Nuoruudessani luin silloisen nuorten lehden lääkärinpalstalta seuraavan kysymyksen+vastauksen:
  "Auttavatko risiiniöljy ja konjakki ripsien kasvuun? Nimimerkki: Lyhytripsinen."
  "Kyllä auttavat. Suosittelen konjakkia sille, kenen silmissä silmiesi tulee säteillä. Riisiniöljyä suosittelen sinulle sisäisesti. Sen avulla katseestasi tulee salaperäisen poissaoleva."
  Toisin kuin tuo lääkäri, uskon risiiniöljyn myönteisiin vaikutuksiin. Itse en ole kokeillut, koska minulla on luonnostaan pitkät ja tuuhet ripset, mutta ystäväni on ja vannoo sen nimeen. Mukavaa torstaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, konjakki kuulostaa tosiaan aika villiltä keinolta! Luulisi, että alkoholi päin vastoin kuivattaisi ripsiä ja haittaisi niiden kasvua. Minäkin uskon tähän risiiniöljykonstiin, eipä siitä ainakaan haittaa ole :) Kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. ihan uusi juttu minulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin oli, kunnes kolme-neljä vuotta sitten törmäsin sattumalta tähän vinkkiin.

   Poista
 4. Heii kiva postaus! Mä käytin risiiniöljyä pitkään kun otin ripsienpidennykset pois ja ripset oli ihan lyhyet. Mulla ainakin toimi hyvin :) Ajattelin jossain vaiheessa alkaa käyttämään uudelleen jos ripset vielä kasvaisivat pidemmiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit, Niina, ja mielenkiintoista kuulla sinun kokemuksiasi öljystä! :)

   Poista
 5. En oo koskaan käyttänyt vaikkakin oon monesti harkinnut! Mulla on luonnostaan tosi pitkät ripset, mutta tuuheutta ois kiva saada lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä kokeilla joskus, uskon, että silmänympärysihokaan ei pane pahakseen öljyn käyttöä :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.