SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Äärimmäistä toppautumista


Pitkään jatkuneita pakkaskelejä, lumituiskua ja nietoksia, huurretta ja kuuraa - näistä kaikista on saatu alkaneen vuoden puolella nauttia oikein urakalla, sillä pakkaset ovat jatkuneet viikkokausia, mikä ei ole näillä leveyspiireillä enää ihan itsestäänselvyys.

toppautumista2

Olen ollut varsin innoissani siitä, että pitkästä aikaa on ollut aivan oikea talvi pakkasineen ja nietoksineen. Untuvatakit ja muut talvitamineet ovat vihdoin päässeet tehokäyttöön, ja pukeutumisessa on myös pakkasista nauttimisen salaisuus: kylmyys on vain pukeutumiskysymys ja kunhan päällä on riittävästi, ei tarvitse suotta hytistä.

toppautumista3

toppautumista4

Kylmältä suojautumisessa avainasemassa on riittävän monta vaatekerrosta ja laadukkaat, luonnonmateriaaleista valmistetut vaatteet, jotka pitävät lämpöä paremmin kuin keinokuidut. Monet vannovatkin silkin ja villan nimiin, ja itse en tulisi toimeen ilman korkeavartisia nahkasaapikkaita, joiden sisälle mahtuvat pitkävartiset villasukat.

Myös untuvatakki, mielellään mahdollisimman pitkä ja hupullinen sellainen, on hyvä olla olemassa paukkupakkasilla. Michelin-ukko -efektin estämiseksi kannattaa valita vyöllinen tai muuten hyvin muotoonleikattu malli, ainakin Espritiltä on vuosi toisensa jälkeen löytynyt lämpimiä, mutta ihan linjakkaita takkeja, kuten tämä kuvien edc by Espritin takki

Paksut nahkalapaset, joiden alle saa tarvittaessa sormikkaat, ja lämmin myssy viimeistelevät pakkaspäivän asun. Eikä muuten tule kylmä!

toppautumista5

toppautumista6

toppautumista7

toppautumista8

toppautumista9
toppautumista10

Jaa alle sinun parhaat pukeutumisvinkkisi pakkaskeleille!

16 kommenttia

 1. Mä tykkään myös pienestä pakkasesta ja lumesta :) Mutta en liian kovista pakkasista saatika loskasta! Ihanan lämpimän näköinen asu sulla <3 Mulla on kans tosi lämmin talvitakki, jossa ei helposti tule kylmä. Pakkasilla myös paksu kaulahuivi, hanskat ja pipo lämmittävät hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! :) Loskakelit, niitä en minäkään odota innolla.. Lämpöinen talvitakki pelastaa pakkaspäivinä, ja huiveihin on ihana kääriytyä :)

   Poista
 2. Kivat talvikuvat! Liputan myös kerrospukeutumisen puolesta.Mpuolesta. Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Ihania talvikuvia <3
  Hyvä laadukas kerrasto ulkoiluvaatteiden alla on kaiken A ja O :) Itse suosimme merinovillaa.
  Tunnelmallista iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kerrasto etenkin hiihtäessä tai muuten enemmän liikkuessa on totta tosiaan ehdoton. Kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 4. Pukki toi minulle kunnon, lämpimän talvitakin ja voi miten olen rakastanut sitä <3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, laadukas ja lämmin talvitakki ilahduttaa monta talvea :)

   Poista
 5. Ihanan suloiset talvikuvat ja sinä♥ Niin kivan ja lämpöisen näköisiä talvivaatteita! Ihana onkin ulkona liikkua kun ei tule kylmä:) Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Paleleminen on niin kurjaa, että yleensä toppaudun aina kunnolla, ettei tule vilu :) Kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 6. On kyllä ihanaa kun on ollut kunnon talvi. Olet oikeassa, että kylmyys on vain pukeutumiskysymys. Itse ostin kunnon talvitakin joka on tosi lämmin joten ei ole tarvinnut palella. Suosin myös kerrospukeutumista ja monet housut jalkaan niin johan pärjää lakeuksillakin tallustella viiman sattuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon takki ilahduttaa useamman talven ajan, ja kerrospukeutuminen tuntuu pitävän lämmön paremmin kuin muutama paksumpi vaatekerros. Paleleminen on niin kurjaa, että hyvä pukeutua lämpöisesti! :)

   Poista
 7. Täälläkin yksi, jonka mielestä tämä pakkastalvi ja ihanat luminietokset ovat olleet ihan parhautta! Itse olen sen verran vilukissa, että pukeudun aina kaikista lämpimimpiin vaatteisiin, jotka omistan. :D Onneksi ostin syksyllä uuden, lämpimän talvitakin; sille on nimittäin nyt ollut tarvetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä talvena on ollut niin paljon pakkaspäivä, että on tosiaan saanut pukea vaatekaapin lämpimimmät vaatteet päälle! Tämä talvi on ollut mainio ajankohta uudelle takille - nyt jos koskaan sitä on tarvittu :)

   Poista
 8. Kerrospukeutuminen on parasta talvella<3 Se on yksi niistä syistä miksi tykkään talvesta niin paljon kun vaan rakastan paksuihin takkeihin ja huiveihin kääriytymistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, paksut huivit ja niihin uppoutuminen on ihan parasta! <3

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.