SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua ja Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja karvaisena assistenttina häärää cockerspanieli Sulo.

Kun Siperia tuli Suomeen


Vuoden ensimmäinen kevätkuukausi on pyörähtänyt toden teolla käyntiin. Kymmenen päivän sääennusteessa on jo vahvat kevään ensimerkit plussan puolelle kohoavine lämpötiloineen, eikä kirkkaalla taivaalla lämmittävästä auringosta ja varkain pidentyneistä illoista voi erehtyä. Kevät on todella tulossa.

Mutta ennen kuin uppoudumme kokonaan kevätfiilistelyyn, narsisseihin ja loputtomaan valoon, palaan hetkeksi ajassa taaksepäin, sillä vielä viikko sitten tuntui siltä kuin Siperiassa eläisi. Oli nimittäin kylmä, todella kylmä. Ulkona vihmoi luihin ja ytimiin käyvä tuuli, ja kiristyvä pakkanen sai järvenkin höyryämään niin, että ilma oli sumusta sakeana. Suvannon rantoja pitkin kävellessä tunnelma oli suorastaan unenomainen, usva leikki ja pyörteili kaikkien veden olomuotojen päällä.

siperiatulisuomeen2

Ja kylmyydestä huolimatta näissäkin päivissä, jäisissä ja Siperian kaltaisissa, vesihöyryä siivilöivissä auringonsäteissä oli jo lupaus keväästä.

siperiatulisuomeen3

siperiatulisuomeen4

siperiatulisuomeen5

siperiatulisuomeen6

siperiatulisuomeen7

siperiatulisuomeen8

siperiatulisuomeen9

siperiatulisuomeen10

siperiatulisuomeen11

28 comments

 1. Upeaa! Kuvakulmasi ovat todella hienoja. Pidin toki kaikista, mutta nuo huurteiset oksat, joiden takana häämötti metsän siluettia ym. <3

  ReplyDelete
 2. Sinulla on ihana kuvaamisen taito <3 Blogissasi on kiva ihailla näitä upeita kuvia! Mukavaa viikon jatkoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti <3 Mukavaa pääsiäistä!

   Delete
 3. Sinä olet mestarikuvaaja. Näet kauneutta kaikessa ja osaat tuoda sen esiin. Olet saanut sen kevään lupauksenkin vangittua kamerallasi.

  ReplyDelete
 4. Upeat kuvat! Nyt on ollut tosi kylmää

  ReplyDelete
 5. Ihanat kuvat!!! <3 Kyllä talvellakin voi olla niiiin kaunista, MUTTA odotan kuitenkin kieli pitkällä niitä narsisseja ja sitä loputonta valoa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anu <3 Nyt päivät ovat jo ihanan pitkiä ja narsissitkin pärjäävät jo parvekkeella :)

   Delete
 6. Upeita kuvia! Tampere on kyllä niin kaunis, kun ulkona on kunnolla pakkasta ja aurinko paistaa!<3 Kuinka sun kädet kestää kuvien oton pakkasella? Pystytkö ottaa hanskat/lapaset kädessä? :O Ihanaa viikkoa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Terhi! Yleensä pystyn onneksi ottamaan hanskat tai lapaset kädessä kuvia, mutta välillä jos joutuu säätämään asetuksia tai zoomailemaan, niin se on vähän hankalampaa. Mukavaa pääsiäistä :)

   Delete
 7. Hei aivan ihana blogi ja kuvia sulla! Voin niin samaistua tähän hetkeen, kun olet käynyt ottamassa näitä kuvia. On niin lumoavan kaunista, mutta kylmää. Kuvailemassa viihtyisi vaikka kuinka pitkään maisemien puolesta, jos ei näpit ja kamera jäätyisi niin nopeaan... Onneksi tulevina päivinä hieman lämpenee, niin luontokin pääsee näyttämään taas vähän toisenlaista kauneuttaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti, Terhi! :) Nyt on jo ihanaa, kun on paljon lämpöisempää ja kuvausreissuillakin pystyy sen puolesta olemaan kauemmin :)

   Delete
 8. Talvessa on just parasta tämmöiset maisemat. Upeasti oot vanginnut ne kuviin. WAU!!!!

  ReplyDelete
 9. Oih miten upeita kuvia❤ Ihanaa naistenpäivää😊❤🌹

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana <3 Ihanaa pääsiäisen aikaa <3

   Delete
 10. Oi apua miten ihania kuvia <3 Oot vanginnut pakkasen niihin aivan täydellisesti!

  ReplyDelete
 11. Upeat pakkaskuvat! Nyt ollaan jo sentään vähän plussan puolella ja toivonkin, että kevät etenisi nopeasti. Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Nyt onkin jo paljon keväisempää! Ihanaa pääsiäisen aikaa :)

   Delete

© La La Lilja • Theme by Maira G.