SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kun Siperia tuli Suomeen


Vuoden ensimmäinen kevätkuukausi on pyörähtänyt toden teolla käyntiin. Kymmenen päivän sääennusteessa on jo vahvat kevään ensimerkit plussan puolelle kohoavine lämpötiloineen, eikä kirkkaalla taivaalla lämmittävästä auringosta ja varkain pidentyneistä illoista voi erehtyä. Kevät on todella tulossa.

Mutta ennen kuin uppoudumme kokonaan kevätfiilistelyyn, narsisseihin ja loputtomaan valoon, palaan hetkeksi ajassa taaksepäin, sillä vielä viikko sitten tuntui siltä kuin Siperiassa eläisi. Oli nimittäin kylmä, todella kylmä. Ulkona vihmoi luihin ja ytimiin käyvä tuuli, ja kiristyvä pakkanen sai järvenkin höyryämään niin, että ilma oli sumusta sakeana. Suvannon rantoja pitkin kävellessä tunnelma oli suorastaan unenomainen, usva leikki ja pyörteili kaikkien veden olomuotojen päällä.

siperiatulisuomeen2

Ja kylmyydestä huolimatta näissäkin päivissä, jäisissä ja Siperian kaltaisissa, vesihöyryä siivilöivissä auringonsäteissä oli jo lupaus keväästä.

siperiatulisuomeen3

siperiatulisuomeen4

siperiatulisuomeen5

siperiatulisuomeen6

siperiatulisuomeen7

siperiatulisuomeen8

siperiatulisuomeen9

siperiatulisuomeen10

siperiatulisuomeen11

27 kommenttia

 1. Upeaa! Kuvakulmasi ovat todella hienoja. Pidin toki kaikista, mutta nuo huurteiset oksat, joiden takana häämötti metsän siluettia ym. <3

  VastaaPoista
 2. Sinulla on ihana kuvaamisen taito <3 Blogissasi on kiva ihailla näitä upeita kuvia! Mukavaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti <3 Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 3. Sinä olet mestarikuvaaja. Näet kauneutta kaikessa ja osaat tuoda sen esiin. Olet saanut sen kevään lupauksenkin vangittua kamerallasi.

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat! Nyt on ollut tosi kylmää

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat!!! <3 Kyllä talvellakin voi olla niiiin kaunista, MUTTA odotan kuitenkin kieli pitkällä niitä narsisseja ja sitä loputonta valoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 Nyt päivät ovat jo ihanan pitkiä ja narsissitkin pärjäävät jo parvekkeella :)

   Poista
 6. Upeita kuvia! Tampere on kyllä niin kaunis, kun ulkona on kunnolla pakkasta ja aurinko paistaa!<3 Kuinka sun kädet kestää kuvien oton pakkasella? Pystytkö ottaa hanskat/lapaset kädessä? :O Ihanaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Yleensä pystyn onneksi ottamaan hanskat tai lapaset kädessä kuvia, mutta välillä jos joutuu säätämään asetuksia tai zoomailemaan, niin se on vähän hankalampaa. Mukavaa pääsiäistä :)

   Poista
 7. Hei aivan ihana blogi ja kuvia sulla! Voin niin samaistua tähän hetkeen, kun olet käynyt ottamassa näitä kuvia. On niin lumoavan kaunista, mutta kylmää. Kuvailemassa viihtyisi vaikka kuinka pitkään maisemien puolesta, jos ei näpit ja kamera jäätyisi niin nopeaan... Onneksi tulevina päivinä hieman lämpenee, niin luontokin pääsee näyttämään taas vähän toisenlaista kauneuttaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, Terhi! :) Nyt on jo ihanaa, kun on paljon lämpöisempää ja kuvausreissuillakin pystyy sen puolesta olemaan kauemmin :)

   Poista
 8. Talvessa on just parasta tämmöiset maisemat. Upeasti oot vanginnut ne kuviin. WAU!!!!

  VastaaPoista
 9. Oih miten upeita kuvia❤ Ihanaa naistenpäivää😊❤🌹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Ihanaa pääsiäisen aikaa <3

   Poista
 10. Oi apua miten ihania kuvia <3 Oot vanginnut pakkasen niihin aivan täydellisesti!

  VastaaPoista
 11. Upeat pakkaskuvat! Nyt ollaan jo sentään vähän plussan puolella ja toivonkin, että kevät etenisi nopeasti. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt onkin jo paljon keväisempää! Ihanaa pääsiäisen aikaa :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.