SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Alkukevään helpoin asu


Alkukevään helpoimman asun resepti on onnellisen yksinkertainen:

matalakorkoiset nilkkurit
kapeat housut
lyhyt musta villakangastakki


Näistä palikoista asuni ovat viime viikkoina pitkälti koostuneet. Pikku hiljaa nilkkurit on voinut jo vaihtaa tennareihin ja takinkin vähän kevyempään, mutta vielä viime viikolla töiden jälkeen Kalevan kirkon puistossa piipahtaessa olin sen verran viluinen, ettei yhtään kevyemmällä varustuksella olisi pärjännyt.

Kevät on pukeutumisen kannalta hieman haasteellista aikaa. Ollaan vuodenaikojen vaihteessa, ja kevätvaatteet tuntuvat koleina päivinä turhan heppoisilta, mutta talvitamineetkin on jo raivattu pois näkyviltä. Nilkkurit ja lyhyt, ohut villakangastakki ovatkin mainioita välikauden vaatteita.

kevätasu2

Tämä asu on oikea tavallisten arkiasujeni prototyyppi - niin tavallinen asu kuin olla ja voi, sellainen jonka vetää päälle, kun on jo vähän myöhässä, jossa istutaan toimistolla ja kipaistaan hoitamassa asioita töiden jälkeen.

Tavallisuudestaan huolimatta pidän tällaistenkin asujen ja kuvien julkaisemisesta, sillä suurimman osan ajastahan kuitenkin pukeudun näin. Arkena simppelit ja helpot vaatteet pelastavat aamut, ja turha kunnianhimo pukeutumisen suhteen on unohtunut jo vuosia sitten. Vaikka rakastankin kukkakuosia, pitsiä ja mekkoja, tavallisina työpäivinä olen loppujen lopuksi yksinkertaisuuden ystävä, ja pukeudun kyllästymättä mustaan ja harmaaseen vuodesta toiseen.

kevätasu3

kevätasu4

kevätasu5

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia. Minusta on hienoa, että esittelet myös näitä arkiasuja. Sitäpaitsi sinä olet kaunis, olipa ylläsi, mitä vaan. Tosiaan kevät on haasteellista aikaa. Usein aamuisin on kylmä ja sitä etsii mielellään jotain lämmintä ylleen. Iltapäivällä samoissa vaatteissa onkin jo kuuma. Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, Kirsti! Arkiasuista tulee suuremmalla todennäköisyydellä otettua kuvakin, ja ne ovat kuitenkin sitä realismia pukeutumisen suhteen :)

   Poista
 2. Kevät on vuoden vaikein aika pukeutumisen suhteen. Yhtenä päivänä on liikaa päällä ja toisena liian vähän. Vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toden totta, kiteytit kevätpukeutumisen vaikeudun kommenttiisi! Aamulla on kylmä ja päivällä lämmin, joten jossain vaiheessa tulee kylmä tai kuuma.

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.