SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kevättä kohti


Nyt eletään maagisia hetkiä, ensimmäisen kevätkuukauden ensimmäisiä viikkoja.

Maailma on täynnä valoa pitkälle iltaan asti, räystäiltä tippuu ohuina noroina vettä, järven pinnalla veden olomuodot taistelevat voitosta, aurinkoisilla kadunpätkillä tulee jo lämmin, on saatu vuoden ensimmäiset kaatosateet ja muutamia katujakin on jo puhdistettu hiekasta. 

kevättäkohti2

Vaikka lunta ja jäätä edelleen riittää kinoksina talojen pihoissa, joka puolella on niin vahva lupaus keväästä, että kuivat kadut, talvivaatteiden varastointi ja terassikauden alkaminen ovat vain ajan kysymys.

Itse asiassa eräänä iltana kotiin kipittäessä huomasin, että terassien osalta peli on jo avattu, sillä siellähän ne Paapan kapakan tuolit kököttivät vesisateen keskellä. Asiakkaat vain puuttuivat, mutta kunhan aurinko kunnolla paistelee, niitäkään ei pitkään tarvitse odotella.

Minä en puolestani malta odottaa sitä, että toppatakit uskaltaa vihdoin siirtää syrjään kevyempien takkien tieltä ja villaneuleet saa unohtaa vaatekaapin ylimmäisen hyllyn perukoille. Ei kestä enää kauaa!

kevättäkohti3

kevättäkohti4

kevättäkohti5

kevättäkohti6

kevättäkohti7

kevättäkohti8

kevättäkohti9

kevättäkohti10

Aurinkoa viikonloppuun!

12 kommenttia

 1. Täällä toinen kuka odottaa kevättä! :) Onpa kauniita nuo kuvat jääpuikoista! Kevät aurinko on jo onneksi, vielä kun voisi alkaa pukeutumaan kevätvaatteisiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! :) Nyt alkaa jo olla niin lämpöistä, että kevätvaatteetkin voi kaivaa kaapista esiin. Aurinkoa viikonloppuun!

   Poista
 2. Ihanan valoisia kuvia! Vaikka välillä meinaa usko loppua tän talven kanssa, niin ihanaa että on edes aurinkoista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katariina! Nyt on kevät jo onneksi aika pitkällä, viikossakin tapahtuu ihmeitä :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat. Tampereella ainakin on ollut kauniita kevätpäiviä ja niin täälläkin tänään. Uusi muuttolintulaji, josta voi tarkkailla kevään edistymistä: Terassilla istujat :)
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti! :) Haha, terassilla istujat ovat todellakin laji, joka ilmestyy kevään myötä ja josta voi tarkkailla kevään merkkejä :)

   Poista
 4. UPEITA kuvia!! <3 Jotenkin niin ihana fiilis näissä :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 5. Minä myös odotan kevättä ja tosiaankin sitä, että pääsee paksuista vaatteista (ja LUMESTA) eroon!!! Eilen kärräsin jo toiveikkaana paksuimman talvitakin varastoon, samoin karvavuoriset kengät. Tervetuloa kevät ja kesä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa olla tosiaan hyvä hetki viedä talvivaatteet varastoon, pikku hiljaa alkaa pärjätä kevätvaatteilla - ihanaa!

   Poista
 6. Ihania kuvia, näistä välittyy tosi hyvin alkavan kevään fiilis<3

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.