SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Postikortteja Korkeasaaresta


Korkeasaari on aivan ehdottomasti yksi Helsingin kivoimpia paikkoja kesäpäivän viettoon. Moni voi mieltää sen ehkä ennen kaikkea lapsiperheiden kohteeksi, mutta Korkeasaari tarjoaa nähtävää ja ihmeteltävää myös aikuisille - ainakin me saimme siellä kulumaan kokonaisen lauantaipäivän.

Jo pelkkä laivamatka Kauppatorilta on pieni elämys, ja illan tullen, kun Kissalaakson upeat pedot leijonista tiikereihin alkoivat vihdoin heräillä iltapäivän siestastaan, olisin voinut helposti kiertää eläimet vielä toisen kerran. Lajejahan Korkeasaaressa riittää, sillä 22 hehtaarin kokoisessa saaressa asustaa yli 150 lajia - niin nisäkkäitä, lintuja kuin matelijoita alppimurmeleista vikunjoihin ja emuista kuningasmerikotkaan.

Eläinten ohella puisto tarjoaa paljon muitakin elämyksiä kuten Amazonia-talon, jonka sisällä kasvaa Etelä-Amerikan sademetsien kasveja. Kannattaa myös kivuta 10 metriä korkeaan näkötorniin, josta aukeaa upeat maisemat merelle ja Helsingin keskustaan.

Korkeasaaressa riittääkin siis myös kaikenlaista kuvattavaa yllin kyllin, ja seuraavaksi onkin luvassa melkoinen kuvapläjäys!

korkeasaari2

korkeasaari3

korkeasaari4

korkeasaari5

korkeasaari6

korkeasaari7

korkeasaari8

korkeasaari9

korkeasaari10

korkeasaari11

korkeasaari12

korkeasaari13

korkeasaari14

korkeasaari15

korkeasaari16

korkeasaari17

korkeasaari18

korkeasaari19

12 kommenttia

 1. Aivan mahtavat kuvat.
  Nämä saivat minut huomaamaan, että vaikka olen käynyt kymmeniä kertoja Korkeasaaressa, se on aina tapahtunut lasten ehdoilla. Täytyy mennä kerran käymään ihan itsekseen, ilman vastuuta lapsista.
  Oikein mukavaa heinäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, Kirsti! Lasten kanssa kokemus on varmasti aivan erilainen kuin aikuisten kesken - ja varmasti antoisa myöskin, lapset kun katsovat maailmaa ja innostuvat asioista eri tavalla. Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 2. En ole koskaan käynyt Korkeasaaressa, vaikka pitkäaikaisena haaveena onkin ollut! Tuonne on kyllä päästävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa jossakin kohtaa vaikka kesäreissun kohteeksi, tuolla menee mukavasti koko päivä :)

   Poista
 3. Upeat kuvat! Korkeasaari on kyllä hieno paikka. Olen käynyt siellä lapsena ja omien lasteni kanssa, mutta enemmän siitä varmaan saisi irti näin aikuisena ihan omin päin. :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Aikuisten kesken huomiota tulee ehkä kiinnitettyä eri asioihin kuin lasten kanssa, mutta lasten kanssa huomaa taas varmasti monia asioita, joihin ei muuten kiinnittäisi huomiota. Rentouttavaa viikonloppua! :)

   Poista
 4. Upeita kuvia! Korkeasaaressa on kiva käydä, lasten kanssa tai ilman. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä tosi kiva paikka :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Vauu! Hienoja kuvia olet ottanut :) Itsekin käyn lähes joka kesä Korkeasaaressa, se on jo sellainen perinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Niina :) Ihana kesäperinne sinulla, minulla oli edellisestä visiitistä päässyt vierähtämään jo melkein kymmenen vuotta.

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.