SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Täällä taas eli kesäkuun kuulumiset


Toisinaan on aikaa, mutta ei sanoja ja joskus taas sanoja riittäisi, mutta aikaa ei ole. Ja sitten on sellaisia kausia kuten kesäkuu, ettei ole kumpaakaan - ei sanoja eikä aikaa. On vain töitä ja kaikkea muuta - enemmän tai vähemmän mukavaa.

kesäkollaasi2

Kesäkuussa...

... istuin aivan liian monta iltaa töissä. Lähestyvä kesäloma aiheuttaa aina kaaoksen ja räjäyttää sähköpostin, kun maailma pitäisi yhtäkkiä saada valmiiksi.

... istuin myös aivan liian pitkään hammaslääkärin tuolissa. Molemmat yläviisurini poistettiin, ja operaatio oli sen verran rajua kiskomista (ennen kuin hampaat vihdoin hellittivät ja suostuivat lähtemään irti), että viikon verran ruokavalio koostui vain kaikesta nestemäisestä, kuten proteiinijuomista ja hedelmäsmoothieista,

... mikä todennäköisesti alensi vastustuskykyä hetkellisesti, ja seuraavaksi olinkin jo kuumeessa ja kesäflunssassa. Tänä vuonna on kyllä tullut sairasteltua useamman vuoden edestä enkä halua käydä loppuvuonna työterveydessä enää kertaakaan..

kesäkollaasi3

... oli onneksi vastapainona myös paljon hyviä asioita, kuten pitkä viikonloppu Helsingissä, päivä Korkeasaaressa ja ihana aurinkoinen iltapäivä kasvitieteellisessä puutarhassa. Oli myös iltapäiväteetä Ateneumissa, iltakävelyä Kaivopuistossa ja auringonlaskun ihailua Katajanokalla.

... hiuksista napsaistiin 15 senttiä, mutta eroa ei edes juuri huomaa. Hiukset tosin tuntuvat vähän kevyemmiltä, ja ehkä niitä tulee nyt pidettyä enemmän aukikin - siinä minulle tavoitetta!

... kiireen keskellä ennätin onneksi lueskella monta hyvää kirjaa, fiilistellä kesää Näsinpuistossa, ottaa kaapista käyttöön kaikki kivat kesävaatteet, sulostuttaa kotia Lidlin superhalvoilla liljakimpuilla, nauttia alkukesän kukkaloistosta monena iltapäivänä Arboretumissa - ja ottaa tietysti paljon kuvia!

... soittelin pitkästä aikaa pianoa ja se vei taas mennessään niin, että illat kuluivat tiiviisti pianon ääressä. Kirjastoa on hyödynnetty ihan huolella ja sieltä on kannettu kotiin sylitolkulla kaikenmaailman popmusiikki- ja elokuvanuotteja. Olenkin ollut niin ylpeä itsestäni, kun taas tauon jälkeen olen ihan onnistuneesti tapaillut kaikkea Dingosta Jenni Vartiaiseen ja Da Vinci -koodista Titaniciin. Tästä se taas lähtee!

kesäkollaasi4

kesäkollaasi5

kesäkollaasi6

kesäkollaasi7

Katso lisää kesäkuisia kollaaseja linkin takaa.

14 kommenttia

 1. Ihania kuvia kesäkuustasi <3 Mukavaa heinäkuuta <3

  VastaaPoista
 2. No kuulostaa ja ainakin näyttää olleen kuitenkin ihan kiva kesäkuu. Tosi nättejä kuvia! Ja mukavaa, että postasit taas. :) Viisaudenhampaiden poistamiset ovat olleet itsellenikin aika järkyttäviä operaatioita - yhtä kiskottiin peräti tunti - mutta onneksi niistä toipuu kuitenkin yleensä siinä viikon sisällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja voi apua, sinulla se oli sitten aikamoista kärsimystä! Onneksi toipuminen on tosiaan melko nopeaa ja sittenpä eivät vaivaa enää ikinä :) Mainiota elokuuta sinulle!

   Poista
 3. Voi upeus mitä kesä kuvia, aivan ihania❤ Kyllä vaan kuukauteen mahtuu paljon mukavaa ja niitä vähemmän mukaviakin tapahtumia..Ihanaa heinäkuuta ja kesää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3 Kaikenlaisia tunnelmia ja tapahtumia ehtii tosiaan mahtua yhteenkin kuukauteen. Ihanaa elokuuta sinulle <3

   Poista
 4. Näissä sinun iki-ihanissa kuvissa sinun kesäkuu näyttää kyllä aivan erilaiselta, mitä ensilukemalla kuulosti. Kaikkea muuta kuin työltä ja sairastelulta. Ja onneksi sinun kesän alkuun onkin mahtunut enemmän kaikkea ihanaa.
  Onnea sinun ja pianon uudelle suhteelle <3 Varmasti taitosi ovat tallella.
  Hienoa heinäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, Kirsti, ihanasta kommentista! :) Soittotaidot taitavat onneksi olla ainakin osittain samalla lailla selkärangassa kuin pyörällä ajaminen, ja harjoittelulla palautuvat. Ihanaa elokuuta! <3

   Poista
 5. upeat kuvat!

  minulta on poistettu kaikki viisaudenhampaat, joten tiedän sen kurjan olon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Voi, sinulla on sitten kokemusta asiasta. Minullakin lähtivät onneksi nyt viimeiset!

   Poista
 6. Voi vitsit miten ihania kuvia <3 Multa on poistettu alhaalta molemmat viisaudenhampaat ja oli huojentavaa saada tietää, ettei ylös niitä kasvakaan... Sen operaation jälkeen oli niin karsee olo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! <3 Voi kyllä, hampaiden poiston jälkeen olo on aika kamala - mutta onneksi sekin on nyt takanapäin!

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.