SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kesän lumoissaTämä huikean helteinen heinäkuu on vienyt minut täysin mukanaan! Blogi ja vähän kaikki muukin on jäänyt aivan hunningolle, kun kotona on käyty lähinnä kääntymässä, pesemässä pyykit ja vaihtamassa tavarat reissukassiin.

Heinäkuu on kulunut mökillä, reissussa, puistoissa, rannoilla - ja vähän myös töissäkin, mutta ilmastoidussa toimistossa vuoden hiljaisimpaan aikaan työntekokin on tuntunut melkein lomalta.

kesänlumo2

Uskomattomasta helleputkesta on todella nautittu, ja harvat kotona vietetyt tunnit ovat kuluneet lähinnä hikoillessa. Sisälämpötilat ovat pysytelleet tiiviisti 28 asteen tuntumassa, joten kodissa tunnelma on kuin kasvihuoneessa ja kaikenlaisia viilennyskeinoja on aktiivisesti kokeiltu - ilta-aikaan ristiveto ja ylimääräisten sähkölaitteiden sekä valojen sammuttelu on toiminut toistaiseksi parhaiten!

Pienistä lämpöhaasteista huolimatta hellekesä on ollut mahtava! Kerrankin on voinut nauttia aurinkoisista päivistä oikein urakalla - melkein kyllästymiseen asti - ja kaikki kesävaatteetkin ovat päässeet ahkeraan käyttöön. Aurinkorasvaa, vettä ja mansikoita on kulunut roppakaupalla.

kesänlumo3

Huomenna starttaa elokuu, mikä tarkoittaa vielä muutamaa työpäivää ja sitten alkaakin toinen kesälomanpuolikkaamme. Sääkartat lupailevat hieman viilenevää, mikä tuntuu oikeastaan jo mukavalta vaihtelulta.

Toivotaan silti, että viimeinen kesäkuukausi jaksaa pysyä kauniin aurinkoisena, sillä elokuusta pitää ottaa kaikki irti ja tehdä kaikki ne kesäjutut, mitkä ovat vielä jääneet muun tekemisen jalkoihin.  Lisäksi elokuun pimeät, lämpöiset illat ovat ehkä vuoden tunnelmallisinta aikaa istua ulkona. Syksyn aika tulee vasta joskus myöhemmin!

kesänlumo4

kesänlumo5

10 kommenttia

 1. Oih mitä kuvia, niin upeita♥ Taitaa olla niin ettei kukaan ole malttanut istuskella koneiden ääressä kun on ollut näin ihana kesä:) Vaan kylläpä taas syksyn sateilla ja talven vilakoilla kerkiää:) Ihanaa kesän jatkoa sinne ja mukavaa elokuuta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Toden totta, varmasti monilla koneaika on jäänyt ihan minimiin, kun kesä oli niin mahtava. Ihanaa alkanutta syyskuuta sinulle! <3

   Poista
 2. Todella nopeasti kesä kyllä mennyt :) Mä toivon myös, että elokuussa olisi kauniita säitä ja lämpöä <3 Kivaa lomaa jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä meni toden totta ihan hujauksessa, mutta nyt alkaa jo odottamaan koleampia ilmoja ja syksyn tuloa. Mukavaa viikkoa! :)

   Poista
 3. Jos et moneen kertaan olisi maininnut työpaikaksesi toimistoa, epäilisin sinua valokuvaajaksi. Niin huikeita kuvasi ovat.
  Kaunista elokuuta ja hyvää lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista, Kirsti! :) Ihanaa syksyn alkua sinulle <3

   Poista
 4. Nyt on ollut kyllä mukavaa, kun oikeasti ne vähemmänkin käyttämäni kesävaatteet ovat päässeet käyttöön :) Kauhean kauaa, kun ei voi esimerkiksi samaa puseroa pitää, kun hikoilee niin kovasti :D Ihana tunnelma näissä kuvissa <3 Toivotaan, että elokuu on lämmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! On ollut kyllä upea kesä, kun lämpö jatkuu edelleen :) Ja kesävaatteita on tosiaan saanut käyttää ihan kyllästymiseen saakka!

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.