SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Pieniä suuria kiitollisuudenaiheita


Kesä, aurinko ja kärpäset - ihanaa! Ei tässä voi olla kuin positiivinen, sillä...

... kesäloman ensimmäinen puolikas on parhaillaan käynnissä, ja on kyllä aivan luksusta, että on tiistai ja täällä sitä vaan istuskellaan mökin terassilla. Ylipäätään yhteinen lomakin on jo luksusta, kymmenen vuoden aikana tämä on kolmas kerta, kun voimme lomailla yhdessä. Tänä vuonna päätimme pilkkoa kesäloman kahteen kahden viikon pätkään siinä toivossa, että lomakausi tuntuisi siten pidemmältä.

... torien pöydät notkuvat vaikka mitä kesäherkkuja pensasmustikoista kirsikoihin. Nyt jos koskaan kannattaa suunnata torille ja tankata vitamiineja mansikoiden ja marjojen muodossa.

kiitollisuudenaiheita2

... vein kihla- ja vihkisormukset rodinoitaviksi Kultajouseen, ja nyt ne näyttävät aivan uusilta. Edellisestä kerrasta oli jo neljä vuotta, ja sinä aikana pinta oli alkanut jo kulua ja naarmuuntua.

... ennen lomaa sain kaikki pakolliset työasiat tehtyä ja sähköpostin raivattua, ja saatoin sulkea työpaikan oven hyvillä mielin. Puhtaalta pöydältä on taas hyvä jatkaa ensi maanantaina!

... Suomen kesä on ainakin tähän mennessä näyttänyt kaikki parhaat puolensa. Ilmat ovat olleet toukokuusta lähtien pääsääntöisesti upeita, ja sääkarttojen perusteella lämmöstä nauttiminen vain jatkuu. Toivottavasti tosin sataisikin jossakin välissä, niin luonto jaksaa pysyä vehreänä.

kiitollisuudenaiheita3

... Jyskistä bongattu viiden euron sulkapallosetti on tuottanut jo monta kertaa hintansa verran iloa. Mökin pihalla pelatessa tulee mieleen ne lapsuuden pitkät kesäillat, joina pelailtiin tuntikausia.

... laukkuliikkeestä puoleen hintaan löydetty kovapintainen (ja tarpeeksi suuri) matkalaukku on sekin tuottanut jo rutkasti iloa. Vanha kangaspintainen laukku kun alkoi olla jo sen verran kärsinyt, että uusi laukku todella tuli tarpeeseen.

... mainio Hangon reissu on takana ja edessä on vielä paljon kivoja kesäjuttuja ja -reissuja. Elokuussa tarkoitus olisi lähteä Kolille ihailemaan kansallismaisemia ja piipahtaa Tukholmassa.

kiitollisuudenaiheita4

... mökkeily, luonnossa oleminen ja ulkona puuhastelu ovat ihan parasta. Mökin kaapista löytyneet oksasakset ovat olleet tämän loman käytetyin tavara (kameran ohella) ja olen harventanut mökin pihapiiriä niin innoissani, että koivunalut saavat pelätä. Mökillä pääsee myös seurailemaan sudenkorentojen ja perhosten lentelyä sekä korppien elämää - luontoelämyksiä kerrakseen!

.... ikenet ovat vihdoin täysin parantuneet viisaudenhampaiden poistosta ja nytpä niitäkään ei ole enää riesana suussa.

kiitollisuudenaiheita5

2 kommenttia

 1. Kauniitakin kauniimpia kollaaseja.
  Hienosti on alkanut lomanne. Toivon sille yhtä upeaa jatkoa 🖤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti <3 Ihanaa alkanutta elokuuta sinulle!

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.