SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Heinäkuun hetkiä


Elokuuta ollaan elelty jo hyvä tovi, mutta heinäkuukin on vielä pistämättä pakettiin. Niin täysin on tämä viimeinen kesäkuukausi ja kesäloman toinen pätkä vieneet mukanaan, että konettakaan ei ole tullut avattua viikkoon.

Some- ja blogitaukoa tulikin pidettyä vähän vahingossa, mutta se teki kyllä enemmän kuin hyvää. Kirjoittelin viime vuoden puolella viikonloppuisin harrastamastani somepaastoilusta, mutta viikkokin ilman somea meni aivan huomaamatta - asiaa tosin ehkä auttoi se, etten tietoisesti avannut Instagrammia kertaakaan ja poistin koko Facebook-sovelluksen puhelimestani.

Nyt olenkin täysin tietämätön kaikesta, ja ajankohtaisista aiheistakin olen aivan ulalla, mitä nyt Ylä-Karjala -lehteä tuli vähän selailtua taukopaikalla - mikä autuas olotila!

heinäkuu2

Heinäkuussa...

... oli töitä ja lomailua oikein sopivassa suhteessa. Tänä kesänä kerättyjen empiiristen havaintojeni perusteella kesäloman pätkäisy kahteen osaan toimii mainiosti! Kaksi viikkoa lomapätkien välissä tuntui sekin melkein lomalta, toimistolla oli hiljaista ja olikin vuoden paras hetki käytellä liukumatunteja pois.

... vietettiin neljättä hääpäivää. Tähän mennessä hääpäivät ovat kuluneet aina eri tavoin (mökillä, kylpyhuonetta remontoidessa, merellä, Hangossa), saa nähdä, mitä ensi vuodelle keksitään!

heinäkuu3

... mökkeiltiin taas koko vuoden edestä. Fiskarsin oksasakset melkein kasvoivat kiinni käsiini, niin terapeuttista ja mukavaa oli raivata pihapiiristä pajupuskia ja koivunalkuja, siinä jäi mukaan ottamani kirjakassillinenkin toiseksi. Joka ilta toki myös saunottiin ja otettiin rantapallomatsit. 

... rentouduttiin Hangossa, johon en vain kertakaikkiaan koskaan kyllästy. Paluumatkalla vietettiin iltapäivä ihastuttavassa Tammisaaressa ja käppäiltiin helteessä suloisilla pikkukujilla.

heinäkuu4

... tutustuttiin Mustion linnan alueeseen, kertakaikkiaan hurmaava paikka! Ehkäpä siinä olisi kohde seuraavalle hääpäivälle?

... tehtiin iltapäiväretki Hämeenlinnaan. Ahvenistonharjulla on mainiot lenkkeilymaastot ja maauimala näytti niin kivalta, että sinne pitää vielä päästä polskimaan - viimeistään ensi kesänä sitten.

heinäkuu5

... ehdittiin myös olla vähän kotona, kierrellä kirpputoreilla, syödä jäätelöä Laukontorilla ja aleshoppailla Ratinassa, josta hamstrasin muun muassa patakintaita (4 kpl kuudella eurolla, ei huono) ja H&M Homesta jättimäisen maljakon - nyt on hyvä tekosyy ostaa suurempiakin kimppuja!

... on suunniteltu jo ensi kesän reissuja, vähän etuajassa, mutta ihmisellähän oli hyvä olla näitä lyhyen (tai pitkän) ajan tavoitteita.. Ainakin Ahvenanmaa ja pienen karhunkierroksen vetäiseminen Kuusamossa kiinnostaisivat.

heinäkuu6

6 kommenttia

 1. Ihanat kuvat ja suloinen heinäkuu❤ Kylläpä vaan kuukauteen mahtuu paljon tapahtumia ja niin monta mukavaa kesämuistoa:) Tänä vuonna tämä kesä on kyllä ollut upea, voikun tällaisia tulisi useamminkin! Leppoisaa sunnuntaita💕🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Heinäkuu oli kyllä ihanan monipuolinen, mahtava kesäkuukausi. Nyt käydäänkin jo kohti syksyä, mikä on tervetullut upean kesän jälkeen.

   Poista
 2. Upeita kuvia. Sinulla on kauniit hiukset <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis postaus ja todella upeat kuvat!

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.