SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kesän rippeitä & suosikkimekkoja


En ihan vielä malta aloittaa neule- ja nilkkurikauden fiilistelyä, vaikka syksy jo ihan nurkan takana kolkutteleekin ja huivikin on jo eksynyt kaulaan lämmittämään muutaman kirpeänä aamuna. Villapuseroihin, mokkasaapikkaisiin ja murrettuihin väreihin ehtii pukeutumaan kyllästymiseen saakka, ja koetankin orientoitua syyspukeutumiseen mahdollisimman myöhään.

Sen sijaan haluan takertua kesän rippeisiin ja pitää mielen vielä hetken kesätunnelmissa, näissä viimeisissä aurinkoisissa päivissä, ja kertoa teille vähän mekoista, jotka päällä viihdyin tänä kesänä erityisen hyvin.

kesänmekot2

Kietaisumalli, kevyt materiaali ja kukkakuvio - siinä on ollut kesän voittamattomin yhdistelmä. Kuten olen ehkä jo aikaisemminkin todennut, kukkakuosi ei onneksi mene koskaan pois muodista, ja viime vuosina pinnalla ollut kietaisumalli tekee mekoista entistä helpompia ja samalla myös mukavampia.

Tämän Onlysta bongatun mekkokaksikon kanssa istuttiin kesän mittaan autossa satoja kilometrejä (ilman ryppyjä!), hiljennyttiin Kuopion tuomiokirkossa, fiilisteltiin terasseilla pimenevää elokuun iltaa, popsittiin mansikoita ja uitettiin varpaita Kallavedessä. Täydellisiä reissumekkoja siis!

Nyt ripustin mekot henkarille odottelemaan uutta kesää ja uusia seikkailuja.

kesänmekot3

kesänmekot4

6 kommenttia

 1. Tosi kaunis mekko! Meni hetki jopa tajuta, että kuvissa sama mekko, mutta kahdessa eri värissä. :D Itse pidän molemmista väreistä ja mekot näyttävät kivan erilaisilta eri värisinä! Itse vetäisisin vihreän version vielä syksyllä nahkatakin ja maihareiden tai sockbootsien kaveriksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siiri! Tuo mekko näyttää toden totta aivan eri mekolta eri värisenä. Vihreä menisi tosiaan näin syksylläkin hyvin oikein asustettuna ja yhdisteltynä :)

   Poista
 2. Ihania mekkoja. Sopii siulle erittäin hyvin <3

  VastaaPoista
 3. Nuo mekot on varmaan ommeltu juuri sinulle. Näyttävät niin kauniilta ylläsi.
  Kietaisumekko on hyvä siitäkin, kun se on aina sopiva, vaikka sattuisi lihomaan pari kiloa kesän mittaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti! Kietaisumalli on kyllä siitä mukava, että se istuu pienistä painonvaihteluista tai turvotuksista huolimatta :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.