SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Kun inspiraatio katosi


Täällä on viime viikkoina kärsitty pahemman luokan inspiraatiopulasta, minkä on ehkä voinut huomata hiljentyneestä postaustahdista.

Suurimpana syynä inspiraation katoamiseen on varmasti ollut kiireen ja ajanpuutteen yhdistelmä, joka ei ole omiaan ruokkimaan luovuutta. Töihin palaaminen on vienyt mehut ihan kokonaan, eikä runosuoni pulppua, kun ajatukset ovat liian kuormittuneet kaikesta muusta.

Sitä luulisi, että ihanan, rentouttavan kesän jälkeen olisi tarmoa täynnä, mutta sen sijaan olo on ollut varsin vetämätön ja kaikkea muuta kuin luova. Arkeen palaaminen on tuntunut suorastaan ankealta, vaikka kuinka on koettanut ajatella positiivisesti ja täyttää vapaahetket kivalla tekemisellä. Toivottavasti tähän tulisi pian muutos ja saisin inspiraation taas kaivettua esiin jostakin!

inspiraatiokateissa2

inspiraatiokateissa3

inspiraatiokateissa4

inspiraatiokateissa5

20 kommenttia

 1. Ihanan tunnelmalliset kuvat. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Voi sentään...mutta joskus vaan on ihan vetämättömissä, vaikka kiva kesä olikin omiaan saamaan akut latautumaan, toivottavasti fiiliksesi ja intosi palaavat, sillä blogisi on aina niin kivasti kirjoitettu ja kuvat hurmaavia.Tsemppiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, Carola! :) Toivotaan, että into kasvaa ja fiilis nousee loppuvuotta kohden.

   Poista
 3. No mutta voi sun! Eiköhän inspiraatio tule pian takaisin. Sille pitää vain antaa aikaa. Ei kiirettä. Kyllä me täällä pysytään, vaikka blogi olisikin hetken hiljaisempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :) Luovat asiat, kuten bloggauskin, tosiaan vaativat aikaa eivätkä tule pakottamalla.

   Poista
 4. Mä niin ymmärrän sua täysin! <3 Mulla katos bloggausinto jo keväällä ja nyt oon koittanut pikkuhiljaa saada sen takas, mutta jotenkin parempi vaan antaa olla siihen asti, että postaukset tulee luonnollisesti eikä pakkopullalla. Tsemppiä! Sun blogia on kyllä ilo aina lukea, kun postaukset on niin harmonisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Kai se on ihan luonnollistakin, että toisinaan bloggaus (tai mikä tahansa muu harrastus) ei innosta niin paljoa ja taas välillä on kausia, kun ei muuta tekisikään.

   Poista
 5. Hienot kuvat! Kyllä se inspiraatio sieltä varmasti taas herää, niin toivotaan❤ Kaunista alkanutta syksyä❤

  VastaaPoista
 6. Samoissa fiiliksissä täällä ollaan oltu mutta niin elämään kuin blogielämäänkin kuuluu myös hiljaiselo eikä se varmasti haittaa. Parempi kirjoitella silloin, kun siltä tuntuu, eikä väkisin. Paljon voimia syksyyn! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kiteytetty! Voimia ja iloa lokakuuhun <3

   Poista
 7. Joskus vaan inspiraatio on vähissä ja silloin on vaan tehtävä niin kuin itsestä hyvältä tuntuu.Eiköhän se inspiraatio palaile taas jonkin ajan kuluttua :)
  Itsellä myös välillä inspiraation/ajan puutetta!
  Tsempit ja ihanaa syksyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! :) Niinhän se on, into palailee sitten ajan kanssa. Lempeää lokakuuta <3

   Poista
 8. Kauniit, vähän surumieliset kuvat.
  Onneksi ei ole aina pakko olla yhtä luova.
  Inspiraatiota ei voi pakottaa.
  Uskon vahvasti siihen, että nämä rauhallisemmat, vähemmän luovat vaiheet ovat nekin tärkeitä hyvinvoinnin kannalta. Nämä lataavat akkuja tulevaan, vaikkei itsestä tunnukaan kovin mahtavalta.
  Monille tulee väsymys keväällä valon lisääntyessä, minulle tulee joskus syksyisin.
  Kaikkea hyvää sinun syksyysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti, viisaasti kirjoitettu! Inspiraatiota ei voi tosiaan pakottaa ja onneksi ei tarvitsekaan, kun on kyseessä vain harrastus. Leppoisaa lokakuuta :)

   Poista
 9. Tsemppiä arkeen ja uskon inspiraation vielä palaavan. Väljempi postaustahti ei ole pahasta, kyllä me lukijat täällä pysytään! Kokoajan ei voi millään olla luova, vaan joskus elämä kääntää fokuksen ihan muihin asioihin.

  Lempeää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän se into täältä tosiaan palaile, syksy on ollut kovin kiireinen ja mielen päällä on ollut muita asioita, mutta kun tilanne vähän rauhoittuu, blogi varmasti aktivoituu. Ihanaa lokakuuta :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.