SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Pitkissä helmoissa - alkusyksyn trendikkäimmät mekot


Löysin pitkät helmat sattumalta muutama vuosi sitten. Sitä ennen olin vakuuttunut siitä, että maksi- ja midimitta on pelkästään pitkien naisten etuoikeus ja saisivat keskimittaisen näyttämään vain entistä lyhyemmältä. Kuten yleensäkin, ennakkoluulot osoittautuivat vääriksi!

Maksimekot eivät muuttaneetkaan minua hobitin näköiseksi vaan jos jotakin, niin päin vastoin pidentävät, etenkin korkojen kanssa - kunhan vain muistaa tarvittaessa yhdistää pitkiin helmoihin lyhyen, hyvin istuvan takin.

maksimekkoja

Midi- ja maksimekot ovat pysyneet muodissa jo useamman vuoden, ja etenkin tänä vuonna säären puoliväliin yltäviä mekkoja ja hameita on tuntunut näkyvän kaikkialla. Midimekko onkin ehdottomasti tämän syksyn trendikkäin mekko!

Se on mainio ratkaisu koleina kesäpäivinä ja lämpöisinä alkusyksyn (tai loppukevään) hetkinä, ja matalien kenkien kanssa pelko ylipukeutumisestakin karisee pois. Lyhyen nahkatakin ja huivin kanssa pitkissä helmoissa pärjää kylmemmilläkin keleillä.

maksimekkoja3

maksimekkoja4

maksimekkoja6

maksimekkoja7

10 kommenttia

 1. Midimitta sopii sulle tosi hyvin! Sulla on tosi kauniita mekkoja ja ihana tyyli!

  VastaaPoista
 2. Haha, kaikki tuollaiset pukeutumisneuvot, kuten se, ettei lyhyt voi käyttää pitkiä helmoja, ovat jotenkin ihan älyttömiä. Miksei muka? Minustakin sitä paitsi pitkä mekko pidentää vaikutelmaa (vallankin, jos se on yksivärinen, eikä mikään vaakasuuntainen raita katkaise mekon linjaa). Sitä paitsi, mitä väärää on lyhyydessä? Miksei saisi näyttää hobitilta? Hobitit kunniaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeutumisneuvot ovat kyllä toisinaan ihan vihoviimeisiä, mitä kannattaa lukea! Niitä kun noudattaisi ei voisi pian pukea yhtään mitään :D

   Poista
 3. Nämäkin mekot pukevat sinua upeasti. Enpä olisi arvannut midimekon ja lyhyen nahkatakin sopivan yhteen noin täydellisesti.
  Hyvää loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania mekkoja <3 Olet kivasti yhdistänyt asusteita ja takkeja syksyyn sopiviksi :) Näytät kauniilta!

  https://duniatoropainen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Midimitta on ollut jo pitkään mun ehdoton suosikki! Yksi parhaita puolia siinä on nimenomaan tuo, että niillä pärjää vähän viileämmilläkin keleillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Midimitta on tosiaan loistava siitä, kun se käy monenlaisella säällä ja siitä saa helposti juhlavan koroilla :)

   Poista

© La La Lilja • Theme by Maira G.