SLIDER

WELCOME!

Tavallista elämää, tyylipohdintoja, kirpputorilöytöjä, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua & Tampere-vinkkejä!

Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, ja assistenttina häärää Sulo-cockerspanieli.

Sarjavinkkejä Halloweeniin


Vuoden karmaisevin aika on pian täällä! Pimenneet, koleat illat, syystuulten paljaiksi kaluamat puut ja Halloween - täydellinen aika sukeltaa sohvannurkkaan torkkupeiton alle ja katsoa jotakin oikein pelottavaa.

Nappaa alta katsottavaa synkkiin syysiltoihin - ja varoitus: sydämentykytyksen lisäksi nämä sarjat voivat aiheuttaa myös riippuvuutta. Useana iltana nukkumaanmeno on venynyt ihan liian myöhään, kun on pitänyt katsoa vielä yksi jakso..


Metsä - Mukaansatempaava ja kutkuttava ranskalainen minisarja käynnistyy, kun teinityttö katoaa lähellä Ardennien metsää. Huolestunut opettaja ja paikallinen poliisi alkavat selvittää järkyttävien tapahtumien ja haudattujen salaisuuksien vyyhtiä. Sumuiset metsämaisemat tuovat sarjaan mystistä tunnelmaa.

Le Mante - Kuusiosainen ranskalainen jännityssarja kytkeytyy jännittävän sarjamurhaajajahdin ympärille. Kaupunkia piinaavat murhat, jotka ovat kopioita yli 20 vuotta tehdyistä murhista. Alkuperäisten murhien tekijä, vankilassa istuva Jeanne, suostuu auttamaan kopiomurhien tekijän etsimisessä, mutta hänellä on yksi ehto: hän haluaa työskennellä yhdessä poliisina toimivan poikansa kanssa.

Dark - Saksalainen sarja yhdistelee draamaa, scifiä, aikamatkustusta ja yliluonnollisia tapahtumia. Lopputuloksena on kuin Stranger Thingsin synkeämpi, aikuisempi ja ahdistavampi versio. Dark sijoittuu ydinvoimalan varjossa kyhjöttävään pikkukaupunkiin, jossa katoaa Erik-niminen teinipoika - ja tämä on vain alkua yliluonnollisille mysteereille.

The Alienist - Menestysromaaniin perustuvassa mysteerisarjassa jahdataan julmaa sarjamurhaajaa 1800-luvun lopun New Yorkissa, jossa korruptio rehottaa ja psykiatria on vielä tuntematon tieteenlaji. Oikeuspsykiatri Laszlo Kreizler ja poliisipäällikkö Theodore Roosevelt koettavat saada kiinni kodittomia poikia vaanivan murhaajan.

The Frankenstein Chronicles - Synkässä rikossarjassa etsitään tappajaa 1800-luvun Lontoossa. Etsivä John Marlott löytää Thamesista useammasta eri ruumiista kootun lapsen ruumiin. Sarja on saanut inspiraationsa Mary Shelleystä ja hänen kuuluisimmasta romaanistaan.

The Hounting of the Hill House - Vuoden parhaimmaksi kauhusarjaksikin kehuttu, Shirley Jacksonin klassikkoromaaniin perustuva sarja kertoo ikivanhan kartanon ja siinä asuneen Crainin perheen tarinan. Perheen kokemat yliluonnolliset asiat leimaavat nyt jo aikuisiksi varttuneiden lasten elämää. Sarja on tyylikkäästi toteutettu moderni kummitustarina, joka kertoo myös kommunikaatio-ongelmista ja siitä, kuinka omat muistikuvamme voivat valehdella meille.

3 kommenttia

 1. Kiva syksyinen kuva-aihe.
  Joitakin listasi kuvia nuoret katsoivat syyslomallaan.
  Hyvää talviaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, näistä pari onkin meillä jo seurannassa :) ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja kivoja vinkkejä. :) Blogissani on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista

© La La Lilja • Theme by Maira G.